Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cei mai apreciati 10 Luxury Travel Influenceri din lume!

ADPM ADPM,
Cei mai apreciati 10 Luxury Travel Influenceri din lume!

Ei sunt oamenii care si-au dat demisia si au lasat in urma jobul dintr-un birou pentru a putea calatori si descoperi lumea-n lung si lat. Au riscat totul, iar acum au lumea la picioare. Iata 10 dintre cei mai cunoscuti bloggeri de calatorii. continuă pe ADPM

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, previziuni pentru anul 2019. imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, Alois Irlmaier, devenit celebru pentru ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate in Germania si.

Barcelona plateste cei mai multi bani pe salariile jucatorilor. Messi e campion!

FC Barcelona este clubul care plateste cei mai multi bani pentru salariile jucatorilor din intreg fotbalul mondial.

Echipa de robotica de la Nextlab.tech a avut cei mai tineri participanti la Robochallenge 2018

Un grup de cinci copii pregatiti la Nextlab. tech au reusit performanta de a construi si programa un robot de tip line-follower cu care au participat la concursul international ROBOCHALLENGE 2018. in ciuda varstei fragede, cei mici s-au descurcat excelent robotul lor fiind omologat si reusind sa termine cu succes cursa.

Bancul zilei: Unde sunt cei mai tari rockeri: SUA vs Rusia

Rockerii americani scriu rockerilor rusi, o scrisoare de raspuns la una mai veche:Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu i-am mai dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile. si ca sa va aratam ca suntem rockeri adevarati, ne.

Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Cel putin 40 de persoane, cei mai multi copii, au fost ranite dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit in regiunea Bavaria din Germania, relateaza AFP, citand politia.

Cei mai cunoscuti actori ai teatrului din Constanta semneaza o scrisoare deschisa n care acuza abuzuri grave ale managerului Dana Dumitrescu si cer ca aceasta sa raspunda n limitele legii pentru daunele produse institutiei

Aproape jumatate dintre actorii Teatrului de Stat din Constanta au semnat o scrisoare deschisa adresata presedintelui Consiliului Judetean, Marius Horia Tutuianu, in care acuza abuzuri grave ale managerului teatrului, Dana Dumitrescu, si cer ca aceasta sa raspunda in limitele stabilite de lege pentru daunele produse institutiei. Printre semnatarii scrisorii se numara cei mai cunoscuti actori ai Teatrului de Stat din Constanta.

Cuplu BOMBA in Dallas, dupa 40 de ani! Doi dintre cei mai indragiti actori, surprinsi impreuna: E impreuna cu sotia celui mai mare rival (FOTO)

Unii dintre cei mai iubti actori de catre publicul roman formeaza un cuplu si in viata de zi cu zi. Sue Ellen si Bobby din Dallas au transformat frumoasa prietenie de pe platourile de filmare intr-o relatie .

DEZASTRUL BUGETAR se confirma si la Ministerul Justitiei: Nu mai sunt bani pentru plata avocatilor din oficiu

Situatie critica la Ministerul Justitiei. Institutia a intarziat platile pe care trebuia sa le efectueze catre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania UNBR), astfel ca 900 de avocati din Baroul.

Black Friday 2018: Cele mai importante 10 tips tricks

Black Friday reprezinta un moment foarte important atat pentru magazinele online si offline, cat si pentru cei care doresc sa isi achizitioneze produsele preferate la preturi speciale. In acest an, Black Friday va avea loc pe data de 16 noiembrie, insa, asa cum ne-am obisnuit, multe magazine vor prelungi perioada pana la finalul weekend-ului.

Iubesti sa porti pantofi de dama din piele cu toc? Iata cum sa-i cumperi pe cei mai potriviti (P)

Femeile iubesc sa poarte pantofi de dama din piele cu toc. Sunt foarte versatili si nu se vor demoda niciodata. Mai ales daca ne referim la stilettos, acest model nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de baza. Dar.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )