Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai sexy aparitii de la petrecerea Viva! 2019

ADPM ADPM,
Cele mai sexy aparitii de la petrecerea Viva! 2019

De la rochii din materiale transparente si pana la taieturi extrem de indraznete, decolteuri adanci si croiuri strans mulate pe trup, iata cele mai sexy aparitii de la petrecerea Viva! . continuă pe ADPM

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerea Viva! 2019

Aseara a avut loc petrecerea Viva! prin care s-au aniversat 20 ani de activitate a acestei publicatii. Dress-code-ul a fost Precios, iar locul de desfasurare a fost in aer liber sau in corturi special amenajate. Iata cum s-au imbracat vedetele la acest eveniment.

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de pana acum

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din lansarea unui top 10 cu cele mai piratate filme disponibile pe torrent in ultima perioada. Acesta este cel mai recent clasament. La inceputul.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti in perioada 21-23 mai - vezi programul evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai 2019, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul urmatoarelor evenimente: Marti, 21 mai, ora 18. 30 Institutul Cervantes.

Maria Grapini: Sunt raportor pentru unul dintre cele mai importante rapoarte asteptate in Uniunea Europeana

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a afirmat, joi, ca Unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le asteapta Uniunea Europeana, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare in.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti pe 21 mai. Lista evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul unei serii de evenimente.

Controversa rosiilor contaminate cu pesticide dintr-unul din cele mai cunoscute bazine legumicole din Romania

Rosiile de Matca sunt printre cele mai cautate atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, in ultimii ani au fost vehiculate pe piata informatii conform carora rosiile si in general legumele produse in bazinul legumicol ar contine mari cantitati de pesticide. Specialistii agricoli sustin insa ca sunt doar zvonuri si sunt complet neadevarate.

STUDIU EJOBS: Joburile pe pile sunt cele mai mari temeri la angajare

Cel mai recent studiu derulat de eJobs arata ca schimbarea jobului reprezinta una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a cetatenilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile, anunta un comunicat remis astazi, Redactiei noastre.

Aparitie bulversanta! Cum s-a imbracat Ana Maria Prodan la petrecerea Viva

Impresara Ana Maria Prodan a intors toate privirile la petrecerea organizata de revista Viva seara trecuta in Bucuresti.

HOROSCOP 23 MAI 2019. Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga

Horoscop Berbec. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca sta.

Povestea trista a lui Marius Craciun, castigatorul Ferma 2019: Adevarul e ca de cele mai multe ori as fi facut ceva pentru mine, dar am ales sa fac pentru familie

Sportivul Marius Craciun, in varsta de 23 de ani, a fost desemnat castigatorul reality show-ului Ferma 2019. Tanarul, care are o poveste de viata trista, a marturisit ca va folosi premiul in bani pentru a-si ajuta familia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )