Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai socante haine purtate de Kim Kardashian in ultimele luni

ADPM ADPM,
Cele mai socante haine purtate de Kim Kardashian in ultimele luni

Kim Kardashian si surorile sale au creat o insterie in randul oamenilor si au strans in jurul lor milioane de urmaritori. Fiecare tinuta pe care o imbraca Kim Kardashian devine o inspiratie pentru tinerele care viseaza cu ochii deschisi sa traiasca o viata ca a divei. Iata mai jos cateva dintre cele mai memorabile tinute ale lui Kim. continuă pe ADPM

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in.

Acccidentare ingrozitoare suferita de una din cele mai importante handbaliste a Romaniei: Off! Cat imi doream sa merg la Campionatul European (VIDEO)

Momente de cosmar in timpul meciului dintre SCM Craiova si Minaur Baia Mare! Centrul Ana Maria Ticu, una din cele mai in forma jucatoare din Romania, a suferit o accidentare teribila la bratul drept. in.

Zodia care va trai fericirea la superlativ. Weekendul vine cu cele mai bune vesti

Zodia care va trai fericirea la superlativ. Weekendul vine cu cele mai bune vesti. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cele mai bune idei de cadouri corporate pentru Craciun

Se apropie Craciunul, una din cele mai importante sarbatori ale anului, in care oamenii isi impart unii altora cadouri si se bucura unii de prezenta celorlalti chiar si la locul de munca. Si biroul devine un.

ATENTIE, romani! La final de decembrie, DISPARE una dintre cele mai utilizate bancnote

Bancnota de 500 de euro nu se va mai tipari, incepand de anul viitor, potrivit datelor Bancii Centrale Europene BCE). Totusi, aceasta va putea fi folosita in continuare pentru efectuarea platilor si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfece

- Alinuta, nu te mai juca cu foarfeca, ca faci numai degetele pe jos! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Dimineata

I: De ce se trezesc ardeleni de dimineata? R: Ca sa vada cat mai au pana se trezesc tarziu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cum sa devii politist

Un politai inalt ca bradu ), cu mustacioara, vorbeste cu un pusti: - Mai tancule iti place mustata mea? - Da nene. - Mai tincule, da tie iti place cascheta mea? - Da nene. - Pai vad ca tie ti-ar place sa fii.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fosta sotie

Sotia lui Bula incepuse sa se ingrase atat de rau incat acesta nu a mai rezistat si i-a spus: B: - incepi sa semeni cu fosta mea sotie. Sotia: - Dar tu nu ai mai fost casatorit inainte de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frumusetea

Ardeleanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - Imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti. - Apai, Doamne, frumuset.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )