Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine a castigat la Premiile Emmy 2018

ADPM ADPM,
Cine a castigat la Premiile Emmy 2018

Aseara a avut loc editia din acest an a Galei Premiilor Emmy. Iata ce productii si ce actori au castigat mult ravnitele trofee aurii. continuă pe ADPM

Ce au purtat vedetele pe Red Carpet la Premiile Emmy 2018

Aseara a avut loc o adevarat defilare de bun gust vestimentar la Gala de decernare a Premiilor Emmy 2018. Iata cateva din cele mai apreciate tinute purtate de marile vedete de la Hollywood pe Red Carpet.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile Emmy 2018

Premiile Emmy reprezinta cea mai importanta seara din an a serialelor TV si a televiziunii, iar vedetele care au participat aseara la marele eveniment au adus tinutele de pe podiumurile de la New York Fashion Week direct pe covorul rosu. Iata cele mai bune 10 aparitii ale ceremoniei! .

Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Emmy 2018

Ceremonia Premiior Emmy de aseara a adus pe covorul rosu cele mai hot cupluri ai momentului. Ele sunt vedetele care inca ne fac sa credem in iubire si in emotiile de a fi indragostit. Care este cuplul tau preferat? .

Premiile Emmy 2018: cele mai premiate seriale si filme

In noapte de luni spre marti, a avut loc decernarea pentru premiile Emmy 2018. Aceasta a fost editia cu numarul 70 si s-a desfasurat la Los Angeles. Premiile Emmy 2018 au fost decernate in.

Gala Premiilor Emmy 2018: Lista castigatorilor

In noapte de luni spre marti, a avut loc decernarea pentru premiile Emmy 2018. Aceasta a fost editia cu numarul 70 si s-a desfasurat la Los Angeles. Lista completa a castigatorilor Premiilor Emmy.

Cum s-au vazut Premiile Emmy pe Instagram

Pregatirile pentru marele eveniment al toameni, Premiile Emmy, au inceput inca de la primele ore ale diminetii, iar vedetele ne-au tinut la curent cu fiecare miscare a lor. Hedi Klum ne-a aratat care este ritualul sau de frumusete, Justin Timberlake si Jessica Biel au fost dezamagiti cand au aflat ca nu exista alcool la ceremonia din acest an, iar Sarah Paulson a fost de o frumusete ravasitoare. Iata mai jos cum s-au vazut Premiile Emmy pe Instagram.

Lista principalilor cstigatori ai premiilor Primetime Emmy 2018

Prezentam mai jos lista principalilor castigatori ai celei de-a 70-a editii a premiilor Primetime Emmy, potrivit Mediafax. Premiile Emmy sunt considerate Oscarurile televiziunii americane, cele din editia 2018 fiind decernate in noaptea de luni spre marti, la Los Angeles. Ele sunt acordate de Academy of Television Arts Sciences. Premiile Primetime Emmy se acorda de obicei in duminica ce precede debutul sezonului de toamna la televiziunile americane. Gala este difuzata, prin rotatie, de cele patru posturi americane de televiziune majore CBS, ABC, NBC si FOX.

Gala Primetime Emmy 2018: glume politice, cstigatori neasteptati si o cerere n casatorie

Cea de-a 70-a editie a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles, a oferit mai multe surprize, de la o cerere in casatorie la glume politice si castigatori neasteptati. Serialele Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones, produs de postul TV HBO, si The Handmaid's Tale se situau printre favoriti la editia de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, considerate Oscarurile televiziunii americane, transmite Mediafax.

FOTO Cele mai frumoase aparitii de la gala Emmy 2018: Penelope Cruz si Jessica Biel au acaparat toata atentia. Ce vedete au facut alegeri neinspirate

Actritele Penelope Cruz 44 de ani), Jessica Biel 36 de ani) si Scarlett Johansson 33 de ani)au avut cele mai frumoase si inspirate tinute la gala Emmy 2018. Albul a fost predominant, insa au fost si vedete care au optat pentru culori aprinse.

Castigatori Emmy 2018: care sunt cele mai bune seriale si cei mai buni actori

Comedia The Marvelous Mrs. Maisel a dominat gala premiilor Primetime Emmy 2018, castigand sapte trofee, in timp ce Game of Thrones a fost desemnat cel mai bun serial-drama. Cea de-a 70-a editie a evenimentului a avut loc pe 17 septembrie la Microsoft Theater din Los Angeles si a fost prezentata de comediantii Michael Che si Colin Jost.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )