Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum vor arata vedetele peste 60 de ani!

ADPM ADPM,
Cum vor arata vedetele peste 60 de ani!

De la Taylor Swift, Rihanna sau Kylie Jenner si pana la Lady Gaga, Gisele Bundchen ori Kim Kardashian, iata cum vor arata vedetele peste 60 de ani! . continuă pe ADPM

Se schimba cartile de identitate. Cum vor arata noile documente si ce trebuie sa faci pentru a le primi

Cartile de identitate se schimba de anul viitor, potrivit reglementarilor europene. Noile documente vor fi eliberate incepand cu data de 3 august 2021 si vor avea obligatoriu un CIP, o fotografie si doua amprente ale titularului. Timp de 10 ani, cartile de identitate in format vechi vor fi schimbate cu cele noi, pana cand toate .

ASA vor arata ILIESCU, DRAGNEA, IOHANNIS, BASESCU, dar si alti CELEBRI POLITICIENI din Romania, peste ZECI DE ANI! Cu siguranta, NU ii vei recunoaste (FOTO)

Ei sunt printre cei mai celebri politicieni din Romania! Toata tara ii cunoaste, dar v-ati gandit cum o sa arate ei peste zeci de ani? CITESTE SITRAGEDIE iN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMA A ANULAT.

Cum vor arata si cand se vor emite noile carduri de identitate cu cip

Eliberarea noilor carti de identitate inteligente, care vor avea obligatoriu CIP, va fi demarata din 3 august 2021, data de la care Romania trebuie sa se alinieze in mod obligatoriu modelului standard european. Apoi, timp de 10 ani, pana in 2031, vor fi schimbate toate documentele, pe masura ce expira.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )