Libnet.ro
UNICEF

07:15

Discursul Reginei Marii Britanii despre Coronavirus. De ce a ales rochie turquoise!

ADPM ADPM,
Discursul Reginei Marii Britanii despre Coronavirus. De ce a ales rochie turquoise!

In plina pandemie de Coronavirus, Regina Elisabeta a Marii Britanii a tinut un discurs televizat despre incercarea extrem de grea pe care omenirea o traverseaza la momentul actual. Iata ce a spus! . continuă pe ADPM

Aparitie istorica a Reginei Marii Britanii: Daca vom fi uniti si determinati vom depasi ce urmeaza!

Discurs emotionat al reginei Marii Britanii. Elisabeta a II a a tinut sa multumeasca doctorilor si cadrelor medicale pentru implicare in aceasta perioada dificila pe care a comparat-o cu cea din al doilea razboi mondial, intr-unul dintre putinele mesaje pe timp de criza, prin care s-a adresat natiunii de-a lungul domniei sale.

Mediastandard.ro: Regina Elisabeta a Marii Britanii, victima unui fake news aparut in Nigeria

Regina Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord a fost victima unui fake news, raspandit pe mai multe site-uri din Nigeria. Mai multe stiri sustineau ca Regina Elisabeta ar fi fost testata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce fiul sau cel mai mare, Printul Charles, a fost declarat vindecat de COVID-19.

Paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii

Deja de aproape o luna, Regina Elisabeta sta in izolare alaturi de sotul ei, Printul Phillip, la Castelul Windsor. Iata cum arata paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii! .

in sfarsit, YouTube sterge clipurile cu conspiratii despre coronavirus: care dispar primele

Este plin de conspiratii pe YouTube, de cele mai obscure, pana la cele mai populare, cu milioane de fani. in cazul celor despre coronavirus, se pare insa ca gigantul a decis sa faca un pic.

Cati oameni au urmarit discursul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii VIDEO

Mesajul reginei Elizabeta a II-a, difuzat duminica seara de posturile de televiziune britanice, a fost urmarit de zeci de milioane de telespectatori, potrivit BBC.

Amir Khan nu crede in teoria oficiala despre coronavirus

Pugilistul britanic Amir Khan, unul dintre cei mai controversati sportivi ai momentului, considera ca actuala pandemie de coronavirus ar fi o inventie a oamenilor.

Marcel Puscas despre coronavirus: Nicaieri nu e panica de la noi. Nu poti sa stai sa tampesti in casa

Fostul presedinte al clubului de fotbal Steaua Bucuresti a comentat intr-un stil propriu actuala criza provocata de noul coronavirus.

intrebari despre coronavirus, lamurite de specialisti. Cat de buna este clorochina pentru tratarea infectiei

Intrebari arzatoare care framanta populatia pe timp de pandemie isi gasesc raspuns de la specialisti. Pot fi infectat cu coronavirus daca nu am simptome? Este spirtul de folos in dezinfectare? Este clorochina un medicament salvator?.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )