Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elena Udrea si-a botezat fetita. Cum a fost la eveniment si cum a fost revederea cu Traian Basescu!

ADPM ADPM,
Elena Udrea si-a botezat fetita. Cum a fost la eveniment si cum a fost revederea cu Traian Basescu!

Elena Udrea, revenita in tara in urma cu doua luni, si-a botezat ieri fetita. Iata cum a fost la eveniment, ce rochie a purtat si cum a fost revederea cu Traian Basescu la petrecerea de dupa. continuă pe ADPM

Dana Budeanu i-a botezat fetita Elenei Udrea. Dupa crestinare, nasa a imbracat-o intr-o rochie Catalin Botezatu

Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au botezat fetita, vineri, la Manastirea Casin din Bucuresti. Una dintre nasele micutei Eva a fost Dana Budeanu. Creatoarea de moda a fost si cea care s-a ocupat de tinutele Elenei Udrea si a fiicei acesteia. Dana Budeanu i-a botezat fetita Elenei Udrea Fostul ministru al Turismului si-a botezat fetita, .

Cati bani a costat rochia pe care a purtat-o Elena Udrea la botez. A fost aspru criticata de Iulia Albu pentru aceasta tinuta

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, si iubitul sau, Adrian Alexandrov, si-au botezat vineri fetita la Manastirea Casin. Evenimentul a fost urmarit cu interes, mai ales ca, recent, Elena Udrea a decis sa se intoarca din Costa Rica in Romania. Elena Udrea si-a botezat fetita, vineri, la Manastirea Casin. Eva Maria a primit botezul in .

Elena Udrea si-a botezat fetita la Manastirea Casin din Capitala

Elena Udrea si-a botezat fetita, vineri, la Manastirea Casin, din Capitala, in ziua cand copila a im.

De ce a plans Elena Udrea la botezul fiicei sale. A recunoscut ca i-a fost greu sa isi stapaneasca lacrimile

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au avut parte de o zi importanta, caci si-au botezat fetita, pe micuta Eva Maria. Evenimentul s-a lasat nu numai cu bucurie, ci si cu lacrimi. De ce a plans fostul ministru al Turismului? De ce a plans Elena Udrea la botezul fiicei sale Elena Udrea si partenerul ei, Adrian .

Elena Udrea are planuri mari cu fetita ei: Poate reuseste ea unde am pierdut eu ocazia acum cinci ani!

Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au botezat fiica, pe Eva Maria chiar la implinirea varstei de un an. Ceremonia a avut loc la Manastirea Casin din Capitala. Elena Udrea a iesit din biserica cu zambetul.

Cat a costat rochia purtata de Elena Udrea la botezul fiicei. I-a scos in evidenta bustul generos

La exact un an de cand a devenit mama, Elena Udrea si-a botezat fetita. Cele doua, mama si fiica, si-au asortat tinutele, cea mica purtand o rochiede printesa facuta de Dana Budeanu. Mama ei.

Elena Udrea face azi botezul fiicei sale

Zi importanta astazi pentru Elena Udrea si partenerul ei, Adrian Alexandrov! Cei doi isi boteaza azi fetita, pe micuta Eva Maria. Iata cum va arata marele eveniment! .

INTERVIU cu Elena Udrea, in ziua in care isi boteaza fetita: Iubirea de mama vine din alta parte, e o iubire data de Dumnezeu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a facut o declaratie inexclusivitate pentru Antena 3 in ziua in care isi boteaza fetita. Elena Udrea spune caa dorit ca botezul sa aiba loc.

Elena Udrea a ales nasii fetitei sale. Despre cine este vorba

Elena Udrea si Adrian Alexandrov isi crestineaza fetita vineri, in ziua in care implineste un an. Botezul va avea loc la o biserica din Corbeanca. Dupa ceremonia de crestinarea, invitatii vor celebra.

Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultima ora despre eveniment

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sarbatoresc azi crestinarea micutei Eva Maria. Dupa lunga asteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur ca nu a lasat nimic la voia intamplarii, asa ca a ales ca vestimentatia fetitei sa fie asortata cu a acesteia. Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei? Este ziua cea mare! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )