Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lindsay Lohan, din nou singura! A fost parasita de Printul Arabiei!

ADPM ADPM,
Lindsay Lohan, din nou singura! A fost parasita de Printul Arabiei!

Lindsay Lohan face ce face si nu reuseste nicicum sa isi gaseasca norocul in amor. Celebra actrita este din nou singura dupa ce a fost parasita de Printul Arabiei. continuă pe ADPM

Kate Middleton, din nou insarcinata? Ducesa si Printul William ar putea fi iar parinti

Kate Middleton se pregateste sa devina mama pentru a patra oara? Este bine cunoscut faptul ca Printul William si sotia sa doresc sa-si intemeieze o familie destul de mare, dat fiind faptul ca deja au trei copii. Dar oare mai vine si al patrulea? Cine face lumina in acest caz? Asteapa micutii ducilor inca un .

Laura Kovesi, din nou la judecata procurorilor din CSM, care trebuie sa decida daca o cerceteaza disciplinar, asa cum a cerut Inspectia Judiciara

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se afla din nou, miercuri, in fata Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, care judeca actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara in cazul fostei sefe a DNA si a fostului adjunct al acesteia Marius Iacob. Lui Kovesi - care a fost vizata de mai multe actiuni disciplinare - i se imputa in acest caz atitudinea pe care ar fi avut-o intr-o sedinta a DNA, dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari audio de la acele discutii.

Roxana Ionescu, din nou mamica dupa ce a pierdut sarcina. Ce mesaj a primit Mama Natura

Roxana Ionescu se pregateste sa devina din nou mama! Cu toate ca a trecut printr-un episod crunt dupa ce a pierdut o sarcina aproape de termen, Roxana si iubitul ei au ramas aproape unul de celalalt si au continuat sa spere. Ce se intampla acum in familia celor doi? Roxana Ionescu se pregateste sa devina .

Politia Romana incearca, din nou, sa-si dezvolte propriul sistem IT de recunoastere faciala. Tehnologia este folosita deja de SRI

Politia Romana incearca din nou sa implementeze un sistem IT de recunoastere faciala care sa permita introducerea, preluarea si compararea de imagini faciale digitale provenite din diferite surse CCTV sisteme TV cu circuit inchis, webcam, telefoane mobile, ATMcam) cu cele stocate in baza de date, in vederea recunoasterii persoanelor. Tehnologia de recunoastere faciala, care ridica tot mai mari temeri in UE, este deja implementata in controversatul sistem SII Analytics gestionat de SRI. Vezi in articol de ce vrea Politia sa dezvolte acest sistem.

Italia amana din nou termenul pentru salvarea Alitalia

Guvernul italian a amanat din nou termenul limita pentru salvarea operatorului aerian Alitalia, acordand potentialilor cumparatori posibilitatea sa depuna oferte angajante pana in 15 octombrie, transmite DPA, conform Agerpres.

Gheorghe Dinca, dus din nou in Caracal, la casa unde a comis posibilele crime

Procurorii l-au dus din nou pe Gheorghe Dinca la locuinta sa din Caracal, unde se presupune ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Stire in curs .

Parlamentul din Marea Britanie ar putea fi convocat din nou, in ciuda suspendarii. Anuntul a fost facut chiar de un oficial guvernamental

Premierul Boris Johnson ar putea sa convoace din nou Parlamentul din Marea Britanie, in cazul in care instanta britanica suprema va decide ca activitatea legiuitorilor a fost suspendata ilegal, a afirmat un.

Donald Trump socheaza din nou. Mesajul presedintelui SUA, dupa moartea unei reputate jurnaliste: Nu s-a purtat niciodata frumos cu mine

Donald Trump socheazadin nou. Presedintele SUA a firmat, la aflarea vestii ca jurnalistaCokie Roberts a murit, ca nu s-a comportat frumos cu el. Ulterior, Trump a transmis si condoleante.

Familia Luizei, scandal la reconstituire: Gheorghe Dinca, la un pas sa fie linsat din nou

Continua reconstituirea in cazul crimelor din Caracal, unde principalul inculat, Gheorghe Dinca, participa alaturi de anchetatori la reconstituirea disparitiei Luizei Melencu. Familia Luizei Melencu a facut.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )