Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cu ce oja se da pe unghii Regina Elisabeta a Marii Britanii

ADPM ADPM,
Cu ce oja se da pe unghii Regina Elisabeta a Marii Britanii

Inca din anul 1989, Regina Elisabeta a Marii Britanii foloseste acelasi brand atunci cand vine vorba despre ingrijirea unghiilor. Iata care este oja preferata a Reginei! . continuă pe ADPM

Mediastandard.ro: Regina Elisabeta a Marii Britanii, victima unui fake news aparut in Nigeria

Regina Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord a fost victima unui fake news, raspandit pe mai multe site-uri din Nigeria. Mai multe stiri sustineau ca Regina Elisabeta ar fi fost testata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce fiul sau cel mai mare, Printul Charles, a fost declarat vindecat de COVID-19.

Coronavirus: Mercedes va produce 10.000 de aparate de respiratie artificiala pentru guvernul Marii Britanii

Mercedes va produce 10. 000 de aparate de respiratie artificiala pentru guvernul Marii Britanii, la uzina din Brixworth, in care construieste motoare de Formula 1, informeaza motosport. com.

Discursul Reginei Marii Britanii despre Coronavirus. De ce a ales rochie turquoise!

In plina pandemie de Coronavirus, Regina Elisabeta a Marii Britanii a tinut un discurs televizat despre incercarea extrem de grea pe care omenirea o traverseaza la momentul actual. Iata ce a spus! .

Aparitie istorica a Reginei Marii Britanii: Daca vom fi uniti si determinati vom depasi ce urmeaza!

Discurs emotionat al reginei Marii Britanii. Elisabeta a II a a tinut sa multumeasca doctorilor si cadrelor medicale pentru implicare in aceasta perioada dificila pe care a comparat-o cu cea din al doilea razboi mondial, intr-unul dintre putinele mesaje pe timp de criza, prin care s-a adresat natiunii de-a lungul domniei sale.

VIDEO Regina Elisabeta evoca spiritul celui de-al doilea razboi mondial: Putem invinge coronavirusul

Regina Elisabeta le-a spus duminica britanicilor ca vor depasi epidemia de coronavirus daca raman hotarati in fata blocarii si autoizolarii, evocind spiritul celui de-al doilea razboi mondial intr-o transmisie extrem de rara catre natiune, anunta BBC.

Buzau: Politistii au prins un tanar urmarit inca din 2018, dar nu l-au putut aresta

Politistii din Buzau au prins un tanar urmarit inca din 2018, pentru furtul unui utilaj agricol din .

Regina Elisabeta s-a adresat poporului britanic. Aceasta a tinut al cincilea mesaj televizat din cei 68 de ani de domnie ai sai. Ne vom intalni din nou (VIDEO)

Regina Elizabeth s-a adresat poporului britanic duminica si le-a transmis cetatenilor ca vor depasi epidemia de coronavirus daca raman fermi pe pozitii si in autoizolare. Aceasta a invocat spiritul celui.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )