Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pink, diagnosticata cu noul Coronavirus! Doneaza 1 milion de dolari in lupta contra COVID-19

ADPM ADPM,
Pink, diagnosticata cu noul Coronavirus! Doneaza 1 milion de dolari in lupta contra COVID-19

Celebra Pink, dar si fiul ei in varsta de doar 3 ani, au fost testati pozitiv cu noul Coronavirus in urma cu doua saptamani. S-au vindecat, iar acum artista doneaza 1 milion de dolari in lupta contra COVID-19. continuă pe ADPM

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

AGENTIILE DE PRESA: Noul coronavirus poate fi transmis, fara indoiala, si prin vorbire

Este posibil ca noul coronavirus sa se transmita si cand oamenii vorbesc si respira, a declarat un inalt responsabil stiintific al guvernului american vineri, in contextul in care Casa Alba se pregateste sa recomande populatiei purtarea mastilor, potrivit AFP.

278 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.738

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2738 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 278 de cazuri noi. Cele mai multe cazuri se inregistreaza in judetul Suceava, 701 ti Bucuresi, 505. Nu mai putin de 94 de oameni infectati cu noul virus si-au pierdut viata. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 78.

400 de cadre medicale din tara sunt infectate cu noul coronavirus

In acest moment, avem 400 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus la nivel national.

Cronica unei morti anuntate: fiul intors din Marea Britanie care si-a infectat, de dor, mama cu noul coronavirus

Anuntul celui de-al 80-lea deces in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus a scos la lumina o tragedie: o femeie de 61 de ani din Satu Mare, care suferea de grave afectiuni cronice, a fost infectata cu noul coronavirus chiar de fiul ei, intors din Marea Britanie.

Sanitas Arad: 24 de cadre medicale de la SCJU au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus

24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus, din 250 testate, a declarat imercuri, pentru Agerpres, presedintele Sanitas Arad, Otinel Sandru.

215 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.460

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2460 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 215 de cazuri noi. Nu mai putin de 85 de oameni au fost rapusi de noul virus. in acelasi timp, in ultimele ore, mai multe Spitale de Capitala au fost inchise partial dupa ce aici au fost tratate persoane despre care nu s-a stiut ca sunt infectate.

Moldovenii ar putea fi testati la noul coronavirus la intrarea in tara

Cetatenii Republicii Moldova care se vor intoarce in urmatoarele zile acasa ar putea fi obligati sa efectueze testul pentru depistarea infectiei la noul coronavirus. Potrivit premierul Ion Chicu, aceasta masura este analizata si urmeaza a fi luata o decizie in zilele care urmeaza, noteaza IPN.

Al doilea deces inregistrat in judetul Galati in urma infectarii cu COVID-19. 7 cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus

90 de galateni s-au infectat pana vineri, 3 aprilie, cu noul coronavirus, doua persoane decedand. Ultima victima avea 61 de ani si suferea de mai multe afectiuni.

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )