Libnet.ro
UNICEF

11:00

Scarlett Johansson s-a logodit din nou! Cine este norocosul!

ADPM ADPM,
Scarlett Johansson s-a logodit din nou! Cine este norocosul!

Scarlett Johansson s-a logodit cu barbatul care ii sta alaturi deja de 2 ani, Colin Jost. Cei doi au recunoscut public ca au planuri de nunta! Iata aici toate detaliile! . continuă pe ADPM

Violata si ucisa, intr-o padure din Prahova: cine este vinovatul

Duminica, intr-o padure din judetul Prahova, a fost gasit trupul neinsufletit al unei tinere in varsta de 19 ani. Primele investigatii au scos la iveala faptul ca a fost victima unui viol, inainte de a fi ucisa. O crima terifianta a avut loc in urma cu cateva zile pe raza localitatii Rafov, din judetul Prahova.

Cine este castigatorul Eurovision 2019

Duncan Laurence a castigat Eurovision 2019. Reprezentantul Olandei a primit cele mai multe voturi cumulate de la juriile de specialitate si de la public. Iata cine este solistul care a impresionat cu piesa lui, Arcade.

Iohannis ataca din nou Guvernul: A luat masuri hazardate, cu mesaje adverse pentru investitorii straini / ii cunoastem pe cei care nu lupta, cu adevarat, cu birocratia si coruptia. Doar cauta sa perpetueze o economie de clan

Presedintele Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul, criticand digitalizarea scazuta a economiei si a administratiei publice, care arata ca lucrurile trebuie schimbate rapid. El a spus ca Executivul a luat masuri hazardate si intempestive, fara o minima fundamentare, si a avut mesaje adverse pentru investitorii straini, avertizandu-i pe guvernanti sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor doar iluzii statistice.

Dragnea si Daea, din nou in emisiunea Viata Satului de la TVR

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, vor aparea din nou in emisiunea Viata Satului, difuzata duminica de Televiziunea publica. Cei doi au fost invitatii emisiunii si saptamana trecuta, fapt criticat de Opozitie, care a acuzat ca acestia au beneficiat de promovare electorala pe bani publici.

Cine este barbatul suspectat ca a omorat o tanara pentru ca nu a vrut sa intretina relatii sexuale

Dragoi Ionut Marius 23 de ani) din comuna prahoveana Rafov este principalul suspect al unei crime care a avut loc, vineri 17 mai, in Prahova. Barbatul este acuzat ca a omorat o tanara de 19 ani pentru ca.

Nick Kyrgios loveste din nou - Parerea australianului despre Roland Garros: E de rahat in comparatie cu Wimbledon

Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou derapaj, afirmand despre Roland Garros ca este un turneu de rahat, informeaza express. co. uk.

Audieri intr-un dosar-bomba. Cristina Tarcea, chemata din nou in fata procurorilor

Sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, va fi chemata in fata procurorilor pentru a da explicatii in cazul protocoalelor secrete cu SRI. Este vorba despre sesizarea pe care Cristina Tarcea a facut-o la.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )