Libnet.ro
UNICEF

17:01

Iulia Albu STERGE PE JOS cu Mihai Bendeac, dupa ce actorul si-a pozat INIMIOARA de TRANSPIRATIE de pe CHILOTI: ii recomand un antiprespirant sau pudra de talc...

B1 B1,
Iulia Albu STERGE PE JOS cu Mihai Bendeac, dupa ce actorul si-a pozat INIMIOARA de TRANSPIRATIE de pe CHILOTI: ii recomand un antiprespirant sau pudra de talc...

Criticul de moda Iulia Albu a reactionat dupa ce Mihai Bendeac a publicat, in mediul online, o imagine in care apare doar in lenjerie intima. continuă pe B1

Iulia Albu STERGE PE JOS cu Mihai Bendeac, dupa ce actorul si-a pozat INIMIOARA de TRANSPIRATIE de pe CHILOTI: ii recomand un antiperspirant sau pudra de talc...

Criticul de moda Iulia Albu a reactionat dupa ce Mihai Bendeac a publicat, in mediul online, o imagine in care apare doar in lenjerie intima.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a postat pe retelele de socializare o fotografie cu Delia, care are o descriere mai putin obuisnuita, care i-a facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva cei doi sunt mai mult decat.

Iulia Albu, pe MASA DE OPERATIE! Este drama in lumea mondena: Este o interventie URGENTA

Iulia Albu era mama unei fetite, pe care o are impreuna cu fostul ei sot, Mihai Albu. in cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre familie dar si despre posibilitatea de a mai face un copil.

DEPRESIV si alcoolic: Ce decide Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post... Totul e fara precedent...

Actorul Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant cu ocazia aniversarii de casatorie a parintilor sai. Acesta a recunoscut ca a fost un copil problema, dar recunoaste ca ii pare rau daca si-a facut.

isi cauta un nou COCOS! Iulia Albu, gata sa fie din nou mamica: Cati copii mai vrea vedeta si CU CINE

Iulia Albu, cunoscuta pentru aparitiile excentrice si declaratiile dure la adresa modului in care se imbraca vedetele, a vorbit recent despre zvonurile conform carora ar astepta al doilea.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Medicii au confirmat: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a vorbit despre boala de care sufera, si anume depresia si despre felul in care aceasta i-a schimbat conceptia deespre viata. Totodata, el a vorbit despre motivul care l-a facut sa renunte la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )