Libnet.ro
UNICEF

18:00

S-A TERMINAT! Mihai Constantinescu, PLANS de MILIOANE de romani! Sotia artistului a facut anuntul DEVASTATOR: Sa ne rugam...

B1 B1,
S-A TERMINAT! Mihai Constantinescu, PLANS de MILIOANE de romani! Sotia artistului a facut anuntul DEVASTATOR: Sa ne rugam...

Mihai Constantinescu se afla zi internat inca din lune mai la Spitalul Floreasca din Capitala, aflandu-se in stare grava, din cauza unor probleme cardiace. continuă pe B1

STIREA TRISTA a ZILEI! Medicii au facut ANUNTUL SOCANT despre MIHAI CONSTANTINESCU! Sotia lui NU SE OPRESTE din PLANS!

Medicii si-au pierdut optimismul in cazul evolutiei starii de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se afla deja de o luna in spital, iar sotia sa Simona Secrier, a fost chemata de urgenta la.

De ce nu a fost lasata sotia lui Mihai Constantinescu sa doneze sange pentru artist. Ce i-au spus medicii

Peste 100 de persoane s-au mobilizat, marti, si au mers sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu. Printre cei care s-au prezentat la Spitalul Floreasca s-au numarat si sotia artistului, dar si muzicianul Petre Geambasu. Cei doi au dezvaluit motivul pentru care medicii nu i-au lasat sa doneze sange. Mobilizare pentru Mihai Constantinescu. Peste 100 de .

De ce nu a fost lasat Petre Geambasu sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu. Ce i-au spus medicii

Peste 100 de persoane s-au mobilizat, marti, si au mers sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu. Printre cei care s-au prezentat la Spitalul Floreasca s-au numarat muzicianul Petre Geambasu, alaturi de sotia sa. Cei doi au dezvaluit motivul pentru care medicii nu i-au lasat sa doneze sange. Mobilizare pentru Mihai Constantinescu. Peste 100 de oameni .

Vesti proaste despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ce se intampla cu artistul

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a inrautatit. Cunoscutul artist se lupta de mai bine de o luna pentru viata sa. Din pacate, cu toate ca a dat semne de insanatosire, linistea familiei lui nu a durat mult. Mihai Constantinescu, din nou in stare critica Sotia lui Mihai Constantinescu a fost chemata de urgenta .

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a deteriorat

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a deteriorat din nou. Acesta fusese lasat sa respire singur, insa dupa aparitia unor noi probleme a fost reconectat la aparate. Mihai Constantinescu, in.

Mobilizare impresionanta pentru Mihai Constantinescu: peste 100 de persoane au donat sange pentru el intr-o singura zi

Peste o suta de persoane au donat sange pentru Mihai Constantinescu, la Spitalul Floreasca, in decursul zilei de 18 iunie. Cantaretul se afla de mai bine de o luna in coma, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii.

APEL DISPERAT pentru Mihai Constantinescu! SANGE pentru VIATA! Din pacate...

Mihai Constantinescu 73 ani) are nevoie de sange! BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A iNTAMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CANTARETE. Artistul se afla in coma de mai.

Mihai Constantinescu, APEL DE ULTIM MOMENT: Acum se va vedea cine tine cu adevarat la el... Fanii sunt in lacrimi!

Mihai Constantinescu se afla in continuare internat in stare grava, la Spitalul Floreasca, din Capitala. Medicii au dat noi detalii despre starea in care se afla artistul, iar vestile nu sunt deloc.

ştiri din Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )