Libnet.ro
UNICEF

12:15

Abi Talent, in emisiunea lui Mircea Badea. Realizatorul TV a ramas socat de ceea ce i-a cerut pustiul

B1 B1,
Abi Talent, in emisiunea lui Mircea Badea. Realizatorul TV a ramas socat de ceea ce i-a cerut pustiul

Abi Talent nu se lasa si socheaza din nou. Pustiul este in plin scandal cu Selly, Alex Velea, iar acum l-a contactat si pe Mircea Badea. continuă pe B1

Alex Velea ii da lovitura suprema lui Abi Talent. Cine este barbatul cu care se iubeste cantaretul

Alex Velea a fost pus de curand intr-o ipostaza fara precedent. Artistul a dezvaluit cateva lucruri nestiute despre Abi Talent, tanarul care a reusit sa atinga statutul de vedeta, datorita faimei de pe internet. Iubitul Antoniei s-a regasit intr-un conflict cu adolescentul si a decis sa il umileasca pe acesta, din pricina declaratiilor facute despre .

SCANDAL MONSTRU! ABI TALENT, RAZBOI cu ALEX VELEA! Trupul ala de rama cu sexualitate incerta

Abia a inceput anul, ca deja un mare scandal este in toi! CUTREMUR LA PRO TV! ANDREEA ESCA, iN SCAUN CU ROTILE! ACCIDENTUL A FOST CUMPLIT GALERIE FOTO) Abi Talent l-a atacat verbal pe Alex Velea, iar artistul.

Mircea Badea a detonat BOMBA: a primit o oferta de MUNCA de la Laura Codruta Kovesi

Mircea Badea a povestit un moment interesant, si anume episodul in care a primit o oferta de job de la Laura Codruta Kovesi: s-a intamplat in vremea in care Kovesi conducea Parchetul General, iar realizatorul de.

Mircea Badea: Nu da niciun Iran cu rachete in Romania, nici nu stie ca existam. Toata criza asta a fost, aici s-a terminat

Mircea Badea a comentat in emisiunea lui Radu Tudor situatia conflictuala izbucnita intre Iran si SUA, spunand ca nu exista nicio sansa ca Romania sa aiba de suferit in vreun fel. Nu da Iran cu rachete in tara noastra, nici nu stie ca existam.

Carmen Bruma o ia pe urmele Biancai Dragusanu. Cum s-a putut poza iubita lui Mircea Badea, pe balcon

Fanii lui Carmen Bruma sunt extrem de uimiti de schimbarea mare pe care a facut-o in ultima vreme. Ultima postare a scos la iveala o alta Carmen, una extrem de sexy, lipsita de inhibitii. Cum s-a pozat iubita lui Mircea Badea? Cum s-a pozat Carmen Bruma pe balcon? Iubita lui Mircea Badea a renuntat la .

Carmen Bruma si-a socat fanii. Cum s-a pozat sotia lui Mircea Badea, desi afara sunt temperaturi negative

Carmen Bruma si-a socat fanii cu ultima fotografie postata pe contul personal de Instagram. Sotia lui Mircea Badea s-a fotografiat in balconul unei pensiuni, intr-o statiune montana in care a nins abundent, dar a parut ca nu simte frigul de afara, din moment ce a purtat pantaloni, fes si doar o bustiera. Carmen Bruma, rezistenta .

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badeaa reactionat acid dupa ce a aflat caAndreea Escaa declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )