Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alex Dima, mesaj pentru cei care nu cred in COVID-19: O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta la marginea civilizatiei

Adevărul Adevărul,
Alex Dima, mesaj pentru cei care nu cred in COVID-19: O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta la marginea civilizatiei

Jurnalistul PRO TV Alex Dima sare in apararea Andreei Esca, dupa ce stirista a confirmat ca s-a imbolnavit de COVID-19, si le-a transmis un mesaj celor care o acuza ca a fost platita sa spuna ca exista virusul. continuă pe Adevărul

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in .

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Noi reguli in Grecia: Amenda uriasa pentru cei care nu poarta masca in magazine! Cam cat o noapte de cazare la un hotel de lux

De sambata, mastile de protectie au devenit obligatorie in magazine, mai ales in supermarketuri. Guvernul de la Atena a anuntat ca cei care incalca aceasta regula vor fi aspru amendati.

Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseara calvarul prin care a trecut in ultima perioada, dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu COVID-19. Dar oare marturisirea ei emotionanta, incarcata cu detalii cutremuratoare, i-a convins si pe cei care nu cred in existenta coronavirusului? .

Alex Dima de la Pro TV a rabufnit: cum a raspuns acuzatiilor ca au fost platiti sa spuna ca exista COVID-19

Alex Dima, reporter la emisiunea Romania, te iubesc, de la Pro TV, a avut una dintre cele mai acide postari de pe Facebook ale unei persoane publice la adresa negationistilor pandemiei.

Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Desi nu te-ai gandit prea mult la asta, in fiecare luna, odata cu plata cheltuielilor de intretinere, dai bani seriosi din buzunar si pentru salariul administratorului de bloc. Cati bani castiga de fapt lunar?! Sigur nu stiai asta! Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc Administratorii de bloc au venituri ce variaza intre .

Amenzi de la 1.000 de lei la 5.000 de lei pentru romanii care fac asta. Legea a intrat in vigoare chiar astazi

Vesti rele de la autoritati! Acestia au dat o noua lege care a intrat deja in vigoare. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta Autoritatile au facut anuntul. O noua lege a .

Mesajul Andreei Esca pentru cei care nu cred in COVID-19: Virusul exista. Nu lasati garda jos. Sa avem incredere in medici si in Dumnezeu!

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista le-a transmis si un mesaj romanilor, pe care i-a indemnat sa nu lase garda jos si sa poarte masti de protectie.

FOTOGALERIE Cum arata spitalul modular construit din donatiile a 250.000 de romani si uitat de autoritati la numaratoarea pentru COVID. Multi cred ca e un spital din containere si arata ca pe santier. Nu. Arata exact ca o Terapie Intensiva. De fapt mult

Gaze medicale, instalatie de filtrarea a aerului, statie de clorinare a apei, instalatie de sterilizare a instrumentarului medical, laborator, rampe medicale mobile, paturi, noptiere, trolere medicale, instalatie de apelare a asistentelor, control acces si detectoare de incendiu, infuzoare si perfuzoare, barbotoare si multe alte lucruri. Sunt dotarile spitalului modular de Terapie Intensiva pentru COVID, cel mai modern de acest fel din Romania, construit de Asociatia Daruieste Viata in curtea spitalului Elias din Bucuresti din donatiile a 250 de mii de romani. Kafka si paturile ATI COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla, nu a cerut aviz.

Ciolacu, mesaj pentru aviatori: Contribuie la siguranta Romaniei si la increderea partenerilor nostri strategici

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a felicitat luni pe aviatorii romani, cu ocazia Zilei Aviatiei, afirmand ca acestia contribuie la siguranta tarii si la increderea pe care ne-o acorda aliatii si partenerii strategici ai Romaniei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )