Libnet.ro
UNICEF

21:30

CARMEN HARRA, cea mai cunoscuta clarvazatoare, anunta VREMURI GRELE: Va va lovi la nesfarsit daca nu invatati asta!

B1 B1,
CARMEN HARRA, cea mai cunoscuta clarvazatoare, anunta VREMURI GRELE: Va va lovi la nesfarsit daca nu invatati asta!

Carmen Harra, prezicatoarea din Bistrita stabilita de ani buni in SUA, sustine ca fiecare dintre noi are o karma de care nu va scapa pana ce lectii nu vor fi invatate. continuă pe B1

Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania. Gestul urias facut de Anamaria Prodan pentru angajata ei

Elena Fulgeanu, cunoscuta drept Nuti, este de ceva ani un membru important in familia lui Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan. Ea a ajuns sa fie cunoscuta publicului dupa ce a aparut in reality-show-ul produs cu si despre Laurentiu si Anamaria. Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania Nuti a fost mana .

EMOTII MARI pentru TEO TRANDAFIR! Carmen Harra a dezvaluit BOALA CUMPLITA: Sufera de...

Celebra prezicatoare Carmen Harra a dezvaluit recent ca are o pasiune extrem de costisitoare. Este vorba despre achizitiua bijuterilor scumpe. Ea a recunoscut ca a devenit dependenta de acest obiciei, relateaza S.

Alerta meteo: vant si ninsori in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. Unde intra in vigoare un cod galben

Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza si pana luni seara, in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori. Pentru zona de munte a fost emisa o atentionare Cod galben de ninsori, chiar viscol la altitudini mai mari de 1. 700 de metri, un alt Cod galben - privind intensificari ale vantului - fiind emis pentru regiunea Moldovei.

Opera din Paris, marcata de cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa. Institutia, blocata de aproape o luna, a inregistrat piederi de peste 12 milioane de euro (VIDEO)

Activitatea Operei din Paris este blocata de o luna, in conditiile in care trece prin cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa, contabilizand astfel 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de eu.

Crezi ca stii? Unde se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

Crezi ca stii? in care zona din tara se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

VIDEO Cea mai lunga si costisitoare greva din istoria Operei din Paris: Pierderi de peste 12 milioane de euro

Opera din Paris se confrunta cu cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa: o luna de blocaj din cauza protestelor angajatilor nemultumiti de proiectul de reforma a pensiilor, 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de euro pierderi, potrivit AFP.

Cea mai mare floare din lume, descoperita in Indonezia

O floare uriasa dintr-o specie de plante recunoscuta pentru producerea celor mai mari inflorescente din lume a fost descoperita in Indonezia, scrie AFP. Potrivit specialistilor in conservarea mediului, este cea mai mare floare din acea specie consemnata vreodata.

Unde e cea mai ieftina benzina din Romania si cum o gasesti

Primele zile din 2020 au venit cu o veste buna si una proasta. Benzina s-a ieftinit, apoi s-a scumpit. Totusi, unde gasesti cea mai ieftina benzina din Romania? Din fericire, exista un.

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )