Libnet.ro
UNICEF

15:45

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

B1 B1,
CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. continuă pe B1

Dana Rogoz, pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana despre vedeta PRO TV

Dana Rogoz a fost pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana Oancea, cea pe care a parasit-o pentru fi cu vedeta PRO TV? Trecutul tumultos al actritei. Dana Rogoz, pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir Regizorul Radu Dragomir si-a parasit prima partenera de viata, Ozana .

PRO TV a facut acum anuntul. Ce se intampla cu emisiunile La Maruta si Vorbeste Lumea

Vacanta s-a terminat, asa ca lista de emisiuni se definitiveaza. PRO TV a facut acum anuntul. Ce se intampla cu emisiunile La Maruta si Vorbeste Lumea. Anuntul PRO TV. Ce se intampla cu emisiunile La Maruta si Vorbeste Lumea? Vacanta cu ocazia sarbatorilor de iarna s-a sfarsit, asa ca toti se intorc acum pe baricade.

Ce diagnostic a primit Irina Rimes din partea medicilor. Vedeta PRO TV a oferit primele detalii

Irina Rimes a socat pe toata lumea, dupa ce in prag de an nou se afla pe masa de operatie. Anuntul a fost facut de artistul Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook. Motivul pentru care artista s-a aflat in stare grava la spital este faptul ca i s-a facut rau in timpul unui concert.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )