Libnet.ro
UNICEF

17:15

DRAMA URIASA in showbiz! Din pacate, este vorba de indragita Mirabela Dauer... Ce pacat ...

B1 B1,
DRAMA URIASA in showbiz! Din pacate, este vorba de indragita Mirabela Dauer... Ce pacat ...

Este stiut ca indragita interpreta Mirabela Dauer nu a avut o viata usoara. Cu toate acestea, marturisirile sale continua sa fie cutremuratoare. continuă pe B1

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

Soc in lumea mondena: Andreea Mantea, inceput GROAZNIC de an! Din pacate, este vorba de fiul ei...

Andreea Mantea a trecut printr-un cosmar dupa ce a ajuns cu fiul la spital. Vedeta a ajuns de urgenta la spital cu cei mic, din cauza unei raceli rebele. Totusi ea spune ca viata in Turcia este perfecta si.

CUTREMURATOR! Mihai Bendeac are mari probleme de sanatate. Din pacate, medicii n-au nici un leac pentru boala care il chinuie pe celebrul actor

Mihai Bendeac este un actor de exceptie, un om de televiziune pe masura. Vedeta are mereu aparitii cu zambetul pe buze, insa asunde o mare durere. Mai exact, actorul are nevoie de ajutor pentru a-si re.

Fanii marii interprete de MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Este vorba despre Maria Ciobanu. S-a intamplat in AMERICA

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

Dezvaluire BOMBA: Unul dintre cei mai atractivi ACTORI nu a mai facut SEX de 15 ani! INCREDIBIL despre cine este vorba...

Veste soc pentru fanii unuia dintrei cei mai atractivi actori: este abstinent de 15 ani! ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina ! NU A STIUT NIMIC PANA ACUM! E SCANDALUL.

Nicusor Dan, dupa ce instanta a declarat ca autorizatia de construire data de Gabriela Firea pentru blocurile din Kiseleff este ilegala: Avem mai multe procese decat toti prefectii din Romania (VIDEO)

Asociatia Salvati Bucurestiul are mai multe procese decat toti prefectii din Romania in ceea ce priveste autorizatiile de construire, a afirmat deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )