Libnet.ro
UNICEF

16:16

Te iubesc de la testul de SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe JAR: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

B1 B1,
Te iubesc de la testul de SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe JAR: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Fratele lui Mihai Bendeac a implinit recent 18 ani, iar cu aceasta ocazie actorul a tinut sa posteze un mesaj emotionant pentru acesta. continuă pe B1

Mihai Bendeac schimba Antena 1 pe Pro Tv?

Desi este deja de multa vreme vedeta Antena 1, Mihai Bendeac a ajuns sa lase de inteles ca i-ar surade o mutare la postul concurent, si anume Pro Tv. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

DEPRESIV si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac a postat un mesaj emotionant pe Facebook cu ocazia aniversarii parintilor lui. Acestia au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul a recunoscut ca le-a dat multe batai de cap parintilor lui.

Antena 1 a facut anuntul: Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de PLANS!

Mihai Bendeac a fost impresionat pana la lacrimi de o concurenta de la X Factor, care avea o poveste de viata emotionanta, dar si o voce uimitoare. Astfel, pe tot parcursul interpretarii fetei, actorul.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL impreuna! Da, aceasta e BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a postat o fotografie alaturi de colega lui de platou de la iUmor, Delia, care a starnit controverse printre fani! REPEDE CLICK AICI: DACA TI-E FRICA, AI GRIJA SA EVITI ACEST LOC DIN ROMANIA!.

ştiri din Monden

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )