Libnet.ro
UNICEF

07:30

Jennifer Lopez s-a logodit! Iata inelul de 1 milion de dolari!

ADPM ADPM,
Jennifer Lopez s-a logodit! Iata inelul de 1 milion de dolari!

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. Jucatorul de baseball i-a oferit un inel de logodna ce valoreaza 1 milion de dolari. Iata cum arata bijuteria si cum a avut loc cererea in casatorie! . continuă pe ADPM

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit. Cum arata inelul cu diamant

Cantareata Jennifer Lopez si fostul star de baseball american Alex Rodriguez, unul dintre cuplurile cele mai fermecatoare din ultimii doi ani, si-au confirmat sambata logodna pe Instagram.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez povestea lor de dragoste

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit pe plaja din Bahamas. Cei doi sunt impreuna de doi ani, dar s-au cunoscut prima data in 2005. Iata traiectoria povestii lor de dragoste si cele mai frumoase aparitii publice impreuna! .

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit, dupa doi ani de relatie

Cantareata Jennifer Lopez si iubitul ei, Alex Rodriguez, fost jucator profesionist de baseball, s-au logodit in timpul unei vacante in Bahamas, dupa cum au anuntat chiar cei doi pe contul de Instagram, potrivit Mediafax.

Alex Rodriguez, acuzat ca o insala pe Jennifer Lopez la doar o zi dupa ce s-au logodit: Saraca fata nu are nicio idee cine este el cu adevarat

Dupa ce cantareata, actrita, dansatoarea si producatoarea Jennifer Lopez 49 de ani) si fostul star de baseball american Alex Rodriguez 43 de ani) si-au confirmat logodna, un fost coleg al sportivului face dezvaluiri neasteptate despre el si il acuza de infidelitate,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )