Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Legatura nestiuta dintre Mario Fresh si Alex Bodi. Cum a reusit cantaretul sa ia limuzina de 400.000 de euro pe care o conducea fostul sot al Biancai Dragusanu (VIDEO)

B1 B1,
Legatura nestiuta dintre Mario Fresh si Alex Bodi. Cum a reusit cantaretul sa ia limuzina de 400.000 de euro pe care o conducea fostul sot al Biancai Dragusanu (VIDEO)

Pe Mario Fresh si pe Alex Bodi ii stie toata lumea. Cantaretul este fiul adoptiv al lui Alex Velea, iar Alex Bodi este fostul sot al Biancai Dragusanu. Putini sunt insa cei care stiu despre legatura. continuă pe B1

Filmarea bataii dintre Jador, Mario Fresh si agresorii lor. Cine a lovit primul

Mario Fresh si prietenul lui Jador au fost atacati de sase persoane duminica dimineata in parcarea unui club de la lux din Mamaia. Imaginile au fost surprinse de niste camere de supraveghere din apropiere.

Cum a reactionat Andreea Esca la Stirile PRO TV dupa bataia din Mamaia, in care a fost implicat Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram

Mario Fresh si cantaretul Jador au fost implicati intr-o batatie, duminica dimineata in parcare unui club din Mamaia. La fata locului se afla si Alexia Eram, iubita lui Mario si fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca si Mario Fresh, tinta unei batai in parcarea clubului din Mamaia. Ce spune Jador dupa evenimentele din weekend

Alexia Eram si iubitul ei, Mario Fresh au fost in centrul atentiei weekendul acesta. Motivu, din pacate, nu este unul tocmai fericit. Cei trei s-au aflat in mare pericol duminica dimineata, cand a inceput un.

Jador si Mario Fresh, batuti mar in fata unui club din Mamaia. Fiica Andreei Esca in stare de soc. Ce s-a intamplat

Mario Fresh si prietenul lui Jador au fost batuti in parcarea unui club din Mamaia. Au fost atacati de sase persoane duminica dimineata.

Bianca Dragusanu a dat lovitura. Alex Bodi s-a intors la ea cu un cadou de peste 30.000 de euro (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu si afaceristul Alex Bodi traiesc o poveste plina de nabadai. Blondina si fostu ei sot si-au spus adio luna trecuta, iar milionarul parea ca isi refacuse viata deja cu o alta bomba.

Primele imagini cu Mario Fresh dupa bataia de la Mamaia. Cum arata acum iubitul Alexiei Eram (GALERIE FOTO)

Maria Fresh si Jador au fost implicati intr-un scandal de proportii duminica dimineata, in parcarea unui club din zona de nord a statiunii Mamaia. Cei doi artisti au fost batuti de un grup de barbati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )