Libnet.ro
UNICEF

09:30

NU MAI ARE LIMITE! Abi Talent SARE LA BEREGATA lui Alex Velea: SCANDALUL MONSTRU dintre cei doi, la un pas sa DEGENEREZE! Incredibil ce a putut sa spuna despre COPIII lui

B1 B1,
NU MAI ARE LIMITE! Abi Talent SARE LA BEREGATA lui Alex Velea: SCANDALUL MONSTRU dintre cei doi, la un pas sa DEGENEREZE! Incredibil ce a putut sa spuna despre COPIII lui

Scandalul monstru dintre Abi Talent si Alex Velea pare o telenovela fara final. continuă pe B1

E BOMBA ANULUI in showbiz: Anamaria Prodan a recunoscut RELATIA cu Abi Talent! Acum e totul OFICIAL! Reghe e in stare de SOC (Galerie Foto-Video DEOCHEATA)

Anamaria Prodan a dat detalii despre relatia pe care o are cu Abi Talent, cantaret aflat in top pe YouTube cu muzica trap pe care o face. VEZI AICI GALERIA FOTO Sexy-impresara a marturisit ca l-a.

A STERS PE JOS pe jos cu ABI TALENT! Mircea Badea i-a dat UMILINTA TOTALA menestrelului iubit de adolescentele din Romania: Incredibil ce VORBE GRELE a spus despre el

Abi Talent a intrat si in vizorul lui Mircea Badea. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Scandalul momentului dintre tanarul menestrel,.

Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent. Moderatorul Antena 3 i-a infuriat rau pe fanii dusmanului lui Alex Velea

Scandalul momentului dintre Abi Talent si Alex Velea a intrat in atentia tuturor, iar unul dintre persoanle care i-au spus vorbe grele regelui Romaniei este chiar Mircea Badea. Acesta nu a uitat nici aspectul ca Abi Talent s-a intalnit cu celebra Anamaria Prodan si l-a taxat dur. Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent Mircea .

Alex Velea pune capat scandalului cu Abi Talent. Marturia filmata a sotului Antoniei

Alex Velea a avut o noua interventie, in contextul scandalului cu Abi Talent. Artistul isi doreste sa puna capat situatiei neplacute, ce a izbucnit cand era departe de tara, in vacanta. Abi i-a insultat familia, iar Velea a rabufnit. Au urmat foarte multe cuvinte de ocara, aruncate intre cei doi. De aceasta data, iubitul Antoniei .

SCANDAL MONSTRU in showbiz! Dan Negru STERGE PE JOS cu Abi Talent: Incredibil ce VORBE GRELE i-a aruncat! (FOTO)

Abi Talent, adolescentul devenit mare vedeta peste noapte, la fel ca Selly sau Mario Fresh, a fost luat in vizor de Dan Negru.

Continua SCANDALUL: Alex Velea le raspune lui Abi Talent si Andrei Zbir: E multa lume aici, altfel ti-as fi dat un capac (VIDEO)

Scandaluldintre Alex Velea, Andrei Zbir si Abi Talent continua. Velea leraspunde vloggerilor intr-un mesaj video postat pe canalul sau de Youtube. Sa va spun eu cum a inceput acest scandal. Cineva.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )