Libnet.ro
UNICEF

01:05

SCANDAL MONSTRU! ABI TALENT, RAZBOI cu ALEX VELEA! Trupul ala de rama cu sexualitate incerta

B1 B1,
SCANDAL MONSTRU! ABI TALENT, RAZBOI cu ALEX VELEA! Trupul ala de rama cu sexualitate incerta

Abia a inceput anul, ca deja un mare scandal este in toi! CUTREMUR LA PRO TV! ANDREEA ESCA, iN SCAUN CU ROTILE! ACCIDENTUL A FOST CUMPLIT GALERIE FOTO) Abi Talent l-a atacat verbal pe Alex Velea, iar artistul. continuă pe B1

Scandal in showbiz: Alex Velea il face praf pe Abi Talent. A luat foc dupa ce a aflat ce a spus despre copiii lui si ai Antoniei

Scandal uimitor in showbiz! Alex Velea raspunde afirmatiilor controversate ale lui Abi Talent. Ce a spus iubitul Antoniei dupa ce acesta a auzit comentariile rautacioase ale tanarului despre familia lui? Sa fi plecat totul de la o femeie? Alex Velea ii raspunde comentariilor rautacioase lui Abi Talent Alex Velea a fost umilit de catre pustiul .

Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scalda in bani

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea. Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea? Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale .

Cum arata mama lui Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea. FOTO

Cum arata mama artistului Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea. Solistul cunoscut pentru piesa Panamera s-a mandrit pe internet cu parintele sau. Cum arata mama lui Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea? Cunoscut de publicul larg drept Lino Golden, pe numele sau real Radu Carstea, interpretul face parte din echipa lui .

Despartire BOMBA in lumea mondena! ADIO, ALEX VELEA! Antonia a luat DECIZIA radicala! Nebunie totala la ASIA EXPRESS

Alex Velea s-a despartit pentru o perioada de Antonia, in conditiile in care a fost nevoit sa paraseasca Romania pentru a intra in cursa Asia Express.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2902 seconds )