Libnet.ro
UNICEF

23:15

Soc vizual: Cum arata BIANCA DRAGUSANU la doar cateva zile dupa ce s-a maritat cu ALEX BODI! (FOTO)

B1 B1,
Soc vizual: Cum arata BIANCA DRAGUSANU la doar cateva zile dupa ce s-a maritat cu ALEX BODI! (FOTO)

Dupa casatoria esuata cu Victor Slav, Bianca Dragusanu a decis sa se marite cu Alex Bodi, barbatul alaturi de care traieste o poveste de dragoste, care nu a fost lipsita insa de certuri si impacari. continuă pe B1

PROBLEME iN PARADIS?! Bianca Dragusanu a ajuns PIELE SI OS, dupa ce s-a maritat cu Alex Bodi! I se vad COASTELE... (FOTO)

Bianca Dragusanu a slabit foarte mult in ultima perioada, poate si din cauza faptului ca si-a dorit sa arate exceptional la cununia cu Alex Bodi.

A CRESCUT TARIFUL! Bianca Dragusanu isi vinde nunta pe o suma URIASA: Blondina cere de 5 ori mai mult decat la cununia cu Victor Slav (FOTO)

Bianca Dragusanu a facut cununia civila cu Alex Bodi discret, in mare graba, cu invitati putini, insa are planuri mari pentru cea religioasa.

Au spus Da, dar la doar cateva minute dupa asta, ceva cumplit s-a intamplat: imi voi aminti toata viata acel moment

Au spus Da, dar la doar cateva minute dupa asta, ceva cumplit s-a intamplat chiar in fata martorilor. Masina in care se aflau proaspetii soti a fost lovita in plin de untrailer care.

Un scuterist a scapat cu viata desi a fost lovit de doua masini in doar cateva secunde

Un barbat in varsta de 38 de ani din Ploiesti a scapat cu viata desi a fost lovit de un microbuz si de un autoturism. Barbatul se afla pe un scuter in momentul impactului. S-a ales doar cu un traumatism abdominal si a fost transportat la spital.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )