Libnet.ro
UNICEF

15:00

Din pacate stresul si-a spus cuvantul: Este vorba de celebra Andreea Esca, de la Stirile Pro TV...

B1 B1,
Din pacate stresul si-a spus cuvantul: Este vorba de celebra Andreea Esca, de la Stirile Pro TV...

Andreea Esca a trait de curand unul dintre cele mai tensionate momente, din cauza examenelor fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu . continuă pe B1

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de ANCA SEREA, sotia cantaretului ADRIAN SiNA...

Anca Serea are grave probleme de sanatate cauzate de lipsa somnului si a mancarii putine. Sotia solistului Adrian Sina, mama a cinci copii, a declarat ca nu mereu viata ei e roz si ca uneori.

I-am aprins O LUMANARE... SOC! Anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica. in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai.

PANICA la Parlamentul Romaniei! A fost luat de URGENTA cu salvarea! INCREDIBIL despre cine este vorba

Echipajele de salvare au intervenit de urgenta joi la Parlamentul Romaniei. Un oficial a avut nevoie de ingrijire medicala dupa ce i s-a facut rau. Este vorba despre un delegat strain, care lua parte la.

Clipe teribile pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Femeile din viata lui Cristi Borcea continua sa ii dea palpitatii. Prima fosta sotie a cuceritorului, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de.

DRAMA in lumea manelelor! DOLIU pentru regele NICOLAE GUTA! Asa arata MORMANTUL de aur! Fanii sunt in lacrimi! Din pacate...(FOTO)

Desi este considerat regele manelelor, Nicolae Guta a oferit de-a lungul timpului putine detalii despre viata membrilor familiei sale. Cu toate acestea, in urma cu cativa ani, fanii au aflat ca celebrul.

Ai o masina DACIA pe motorina? Din pacate anuntul SOC tocmai a fost facut...

Vanzarile de masini diesel vor scadea de la 60% din piata in 2017 la 20% in urmatorii ani, este de parere Hakim Boutehra, directorul de vanzari de la Dacia. Trecerea la noile standarde WLTP alaturi de.

Liviu Dragnea spune ca este nemultumit de unii dintre ministri: Despre cine este vorba

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca este nemultumit de unii dintre ministri, insa a refuzat sa precizeze despre cine este vorba. intrebat daca este nemultumit cu privire la activitatea.

Radu Banciu: De nicaieri din intrebarea de la referendum nu reiese ca este vorba despre familia traditionala. Poate sa fie schimbarea Constitutiei Romaniei pentru cartofi sau muraturi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre intrebarea la care romanii vor trebui sa raspunda la referendumul pentru definirea familiei, din 6 si 7.

Gata, a fost finalul...OANA LIS, inmarmurita de durere: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: , in doliu...

A primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )