Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fiica Andreei Esca stie toate detaliile viitoarei casatorii: Vreau sa am doi copii

B1 B1,
Fiica Andreei Esca stie toate detaliile viitoarei casatorii: Vreau sa am doi copii

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram a dezvaluit varsta la care doreste sa se casatoreasca, intr-un vlog postat pe canalul ei de Youtube. Aceasta a organizat o sesiune de intrebari si raspunsuri, la cererea. continuă pe B1

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, stie deja cand se va casatori si va avea copii

Intr-un vlog recent de pe canalul ei de YouTube, Alexia Eram, in varsta de 18 ani, a raspuns la o serie de intrebari puse de fan. Subiectul casatoriei a fost una dintre curiozitati, iar fiica vedetei Pro TV a surprins cu raspunsul sincer.

Anunt BOMBA despre familia Andreei Esca: E nevoita sa faca naveta...

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a plecat in Anglia, la facultate, fiind inscrisa la UCA, University For the Creative Arts, unde studiaza marketing, publicitate si relatii publice in domeniul modei. Aceasta.

Vestea SOC a momentului pentru familia Andreei Esca: Ce s-a intamplat noaptea in club intrece orice imaginatie...

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-a intors in Romania, pentru cateva zile deoarece voia sa fie alaturi de iubit si de familie. Astfel, Alexia a sarbatorit Halloween-ul impreuna cu Mario Fresh intr-un.

Da, e adevarat: E vorba de tatal Andreei Esca... Mesajul e cu adevarat ravasitor...

Tatal Andreei Esca a implinit, recent, varsta de 80 de ani, iar pentru a marca acest moment, fiica sa i-a scris o compunere. Prezentatoarea TV a inceput compunerea in maniera in care ar fi redactat-o in.

SURPRIZA totala pentru ANDREEA ESCA! Alexia Eram a facut marele anunt! E NUNTA ANULUI

Intr-un vlog recent de pe canalul ei de YouTube, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, in varsta de 18 ani, a vorbit fanilor despre planurile sale de viitor, inclusiv despre perspectivele casatoriei. As.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )