Libnet.ro
UNICEF

10:15

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat joi la Palatul Cotroceni. Cine participa

Antena3 Antena3,
Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat joi la Palatul Cotroceni. Cine participa

Ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei va avea loc joi la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. La aceasta ceremonie. continuă pe Antena3

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni. Vor participa Orban, Barna, Ponta si Tomac

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Vor participa liderii partidelor care au acceptat propunerile sefului statului, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna, Victor Ponta si Eugen Tomac.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru.

Acordul Politic National propus de Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Vor participa liderii partidelor care au acceptat propunerile sefului statului, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna, Victor Ponta si Eugen Tomac.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta, prin pensionare, Deliorga a fost numit de Senat la Curtea Constitutionala.

Klaus Iohannis dupa ce PSD-ALDE nu a semnat Acordul Politic National: PSD nu s-a schimbat, PSD nu se schimba (VIDEO)

PSD nu s-a schimbat, si nici nu se schimba, si a daunat foarte mult Romaniei, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, in cadrul unui discurs de la Palatul Cotroceni, cu ocazia semnarii Acordului Politic.

Barna: Acordul politic national este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si Fara penali in functii publice

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, joi, la Cotroceni, ca Romania trebuie sa fie un stat de drept, un stat in care justitia sa functioneze independent si sa fie o putere respectata si ca acordul politic national este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si Fara penali in functii publice.

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani.

Opozitia semneaza acordul politic propus de Klaus Iohannis

La Palatul Cotroceni este programata, astazi, ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Roma-niei, propus de presedintele Klaus Iohannis, dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai. La eveniment vor participa presedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele USR, Dan Barna, presedintele PRO Romania, Victor Ponta si presedintele PMP, Eugen Tomac.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretul: Ana Birchall este, OFICIAL, vice-premier interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care o desemneaza pe Ana Birchall in functia de vice-premier, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD Romania nu s-a dezvoltat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, ca a doua zi dupa votul la referendum si la europarlamentare, spatiul politic romanesc s-a schimbat si ca romanii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist, asupra Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3124 seconds )