Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca, marturisiri CUTREMURATOARE: E pentru PRIMA DATA cand ADEVARUL iese la iveala...

B1 B1,
Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca, marturisiri CUTREMURATOARE: E pentru PRIMA DATA cand ADEVARUL iese la iveala...

Andreea Esca a scris pentru alistmagazine. ro despre ziua in care i s-a schimbat viata, cea in care a nascut-o pe Alexia. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc. continuă pe B1

BOMBA in lumea televiziunii: ANDREEA ESCA si Lucian Mandruta, din nou iMPREUNA... Unde a fost facut marele anunt...

Andreea Esca a petrecut sambata cu ocazia implinirii varstei de 46 de ani. Celebra prezentatoare a stirilor PRO TV a fost alaturi de prieteni la malul marii, pe plaja Tuzla unde a inchiriat totul pentru a.

BOMBA: Andreea Esca, SURPRINSA la sala cu iubitul fiicei... MAI POTI, MAI POTI? (FOTO)

Andreea Esca obisnuieste sa mearga la sala cu fiica sa, Alexia, si cu iubitul acesteia, Mario Fresh. Esca l-a filmat pe Mario in timp ce se aflau la sala. Cei doi alergau pe banda, iar Alexia Eram se afla.

SOC in lumea mondena! ANDREEA ESCA si FLORIN SALAM! La asta nu se astepta nimeni! Este lovitura momentului

Andreea Esca a socat recent publicul in urma unei aparitii incendiare. Spre surprinderea tuturor, vedeta nu s-a sfiit sa danseze pe una dintre manelelelui Florin Salam, in timpul unei.

inca o vedeta a devenit MAMA pentru prima oara! Toata lumea se intreaba cine este TATAL

Camelia Potec a devenit mamica pentru prima oara. Sportiva a nascut, marti, o fetita sanatoasa, care a primit nota maxima din partea medicilor. Anuntul a fost facut de Roxana Ciuhulescu, pe contrul personal.

Andreea Mantea, MESAJ EMOTIONANT pentru fani: Va multumesc... (FOTO)

Prezentatoarea emisiunii Te vreau langa mine Andreea Mantea si-a emotionat fanii dupa ce a postat pe unul din conturile ei de socializare un mesaj de multumire la adresa acestora. Va multumesc.

SOC TOTAL in lumea manelelor: Jean de la Craiova RECUNOASTE pentru prima oara: M-am EPILAT...

Nimeni nu se astepta la asemenea confesiuni din partea lui Jean de la Craiova si totusi s-a intamplat! in calitate de participant, pentru a doua oara, la emisiunea Te cunosc de undeva, artistul s-a supus la.

ştiri din Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )