Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta... (FOTO)

B1 B1,
Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta... (FOTO)

Prezentatoarea TV Andreea Esca a povestit momentul in care a nascut-o pe fata ei Alexia si perioada care a urmat cu ocazia zilei de nastere a acesteia. De asemenea, prezentatoarea de stiri a recunoscut ca a. continuă pe B1

Poza cu Andreea Esca in camasa de noapte face ravagii: Ce s-a intamplat, de fapt, in acel moment... (FOTO)

Andreea Esca a implinit de curand 46 de ani dar a declarat ca se simte in continuare ca la varsta majoratului. Mi-am pus camasa de noapte noua, un cadou in cap si astept sa vina ziua mea. Cati an.

Fanii tocmai au aflat vestea cea trista... Da, e adevarat: Andreea Esca a plecat la Londra si va... (FOTO)

Emotii uriase pentru Andreea Esca! Fiica prezentatoarei Pro Tv va studia la Londra si a ajuns deja in orasul, care ii va fi de acum inainte casa. Pentru a se asigura ca totul este in regula si ca fata ei.

S-au cunoscut online si s-au intalnit. Din acea zi nu s-au mai despartit, desi toata lumea spune ca este o nebunie. Nu am putea fi mai fericiti

S-au cunoscut online si s-au intalnit. Din acea zi nu s-au mai despartit, desi toata lumea spune ca este o nebunie. Si asta pentru ca pe Kaylee Hollister si Matthew Taylor ii despart 26 de ani. Kaylee are.

Se urcase in autobuz, cand a vazut ca toata lumea facea poze. in mijloc se crease destul spatiu, asa ca s-a apropiat sa vada ce s-a intamplat. A inceput sa planga (FOTO)

Se urcase in autobuz, cand a vazut ca toata lumea facea poze. in mijloc se crease destul spatiu, asa ca s-a apropiat sa vada ce s-a intamplat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )