Libnet.ro
UNICEF

01:05

GINECOLOGUL MA IMPLORASE.... ANDREEA ESCA a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit ASTA...

B1 B1,
GINECOLOGUL MA IMPLORASE.... ANDREEA ESCA a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit ASTA...

Andreea Esca a povestit, intr-un articol emotionant publicat pe A List Magazine, cum a decurs una dintre cele mai fericite zile din viata ei, cea in care a adus-o pe lume pe Alexia. Stirista este. continuă pe B1

Andreea Balan SOCHEAZA pe TOATA lumea: Ce a FACUT vedeta la doua luni dupa ce era sa MOARA...

Show-ul Andreei Balan, intitulat Fantezia, afost prima aparitie a cantaretei dupa ce, in urma cu doua luni, era sa isi piarda viata in timpul operatiei de cezariana, relateaza.

Andreea Esca oare a vazut-o cand a plecat de acasa? Cum a aparut fiica sa la un eveniment monden

Andreea Esca a fost prezenta la petrecerea Viva!, dar, cu siguranta nu s-a uitat prea bine la cum s-a imbracat fiica sa, Alexia Eram, pentru eveniment. A fost cea mai interesanta prezenta de la Viva! Party, unde a fost insotita de iubitul sau, Mario Fresh. O fi vazut Andreea Esca tinuta fiicei sale? Alexia Eram, [] .

SOCANT! Andreea ESCA a facut anuntul trist: Daca e pe MOARTE, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a marturisit ca, oricat de multe proiecte ar avea, nu ar renunta niciodata la televiziune, chiar daca aceasta pierde teren in fata online-ului. Televiziunea ramane prima mea dragoste, a sustinut.

FABULOS! Cati bani primeste lunar Alexia de la celebra ei mama, Andreea Esca

Intre Andreea Esca si fiica sa, Alezia, esti o buna relatie de prietenie. Desi este plecata la studii la Londra, Alexia isi castiga o parte din bani singura, iar mama ei o ajuta doar atunci cand are.

Microsoft vrea sa pregateasca 15.000 de lucratori de la firme din toata lumea, in domeniul inteligentei artificiale

Un numar de 15. 000 de lucratori de la diverse firme din toata lumea vor putea beneficia de pregatire in domeniul inteligentei artificiale, intr-un program demarat de Microsoft, focalizat pe angajati din companii cliente ale gigantului IT american.

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut o replica dura la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara.

Da, e vorba de NUNTA ANDREEI ESCA: MARELE SECRET a iesit la iveala...

Andreea Esca este casatorita cu Alexandre Eram de mai bine de 18 ani. Stirista a povestit intr-un interviu cum l-a cunoscut pe omul de afaceri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )