Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca a rupt TACEREA: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

B1 B1,
Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca a rupt TACEREA: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca are o fata in varsta de 18 ani, Alexia Eram impreuna cu omul de afaceri cu origini frnceze Alexandre Eram. Aceasta i-a dat nastere primului ei copil in anul 2000, iar acum a vorbit in detaliu. continuă pe B1

Dancila a rupt tacerea in cazul intalnirii cu Netanyahu! Ce au discutat de fapt premierul Romaniei si cel al Israelului

Viorica Dancila, premierul Romaniei, a rupt tacerea in ceea ce priveste intalnirea sa cu omologul israelian Benjamin Netanyahu, despre care spune ca nu a fost una secreta si ca s-a axat pe relatia dintre.

Andreea Esca le-a declarat RAZBOI! Decizia OFICIALA a stiristei PRO TV (FOTO, VIDEO)

Au trecuta sarbatorile, iar vedetele numara kilogramele in plus. Andreea Esca, 46 de ani, a declarat razboi sarmalelor si s-a apucat serios de sport. Ti-au placut sarmalele @andreeaesca !? ????.

TERIFIANT... Andreea Esca a facut anuntul TRIST: Daca e pe MOARTE, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase stiriste de la noi. Aceasta nu vrea sa renunte la televiziune, chiar daca mediul online capata tot mai multa atentie. Aceasta nu ar renunta la televiziune,.

Doi hoti romani incepatori s-au facut de ras in Sicilia. Toata lumea face glume pe seama lor, dupa ce s-a aflat ce au furat

Doi hoti romani incepatori s-au facut de ras in Sicilia. Acum toata lumea face glume pe seama lor. Nimanui nu i-a venit sa creada ce au putut sa fure. Mai precis, cei doi au intrat intr-un magazin de.

WhatsApp a cazut marti seara in toata lumea

Aplicatia WhatsApp a cazut in aceasta seara, lasandu-i pe utilizatori fara posibilitatea de a comunica, informeaza presa internationala. Problemele au fost raportate in toata lumea, potrivit site-ului.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in sfarsit, ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea i-a transmis un mesaj acid Andreei Esca, drept raspuns la declaratiile facute de aceasta in urma cu ceva timp, cand a spus ca romanii sunt dezamagiti de tot ceea ce se intampla in tara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3496 seconds )