Libnet.ro
UNICEF

14:15

NIMENI NU CREDEA ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala... (FOTO)

B1 B1,
NIMENI NU CREDEA ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala... (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt rivale doar pe sticla. Altfel, cele doua sunt bune prietene si se inteleg de minune. Ambele stiriste si-au trimis fetele la studii in Londra in acelasi timp: Alexia. continuă pe B1

Mircea Badea a RUPT TACEREA si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt ofurile?.

Aceasta e BOMBA ANULUI in media: ANDREEA ESCA la EXATLON?! (FOTO)

Andreea Esca se mentine in forma mergand des la sala de fitness. Stirista a postat pe Instagram cateva imagini cu ea muncind de zor la aparate, iar fanii ei au facut imediat legatura cu participarea lui Mario.

GINECOLOGUL MA IMPLORASE. Andreea Esca RUPE TACEREA: Toata lumea a AMUTIT cand a auzit asta...

Andreea Esca si Alexandre Eram au avut o nunta desprinsa parca din basme. Ceremonia religioasa a avut loc la catedrala Sfantul Iosif din Capitala, parinti spirituali fiindu-le Ana si George Copos. Patru luni ma.

Andreea Esca vorbeste pentru prima data despre salariul ei. Angajatorul meu considera ca

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit mult in presa romaneasca. Fara a confirma sau infirma suma cu multe zerouri, stirista de la Pro Tv a declarat ca este pe masura rezultatelor sale.

Caru' cu vedete: Ce salariu are Andreea Esca?; Mesajul gresit pe care si l-a tatuat Ariana Grande pe mna. Ce a vrut sa scrie si ce a iesit; Cum arata Ozana Barabancea dupa ce si-a micsorat snii

Celine Dion le da replica celor care au acuzat-o ca este piele si os: Daca nu va place, lasati-ma in pace!. Cea mai recenta. Gina Pistol, despre cel de-al doilea sezon Asia Express: in tara n-am facut atatea poze cate am facut in India. India si Sri Lanka au fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )