Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oficial: Andreea Esca a parasit Romania... Ce se va intampla la Stirile Pro TV...

B1 B1,
Oficial: Andreea Esca a parasit Romania... Ce se va intampla la Stirile Pro TV...

Fiica Andreei Esca, Alexia, a plecat la Londra, orasul unde va face facultatea. inainte de a incepe cursurile, tanara a mers in capitala britanica pentru a se instala, iar alaturi i-a fost mama. continuă pe B1

STRESUL si-a spus cuvantul: Din pacate, Andreea Esca... Ce se va iNTAMPLA cu Stirile Pro TV...

Andreea Esca a sustinut ca este implicata in foarte multe proiecte in online si print. Dar oricat de mult ar avea de lucru si oricat de obositor ar fi, nici nu se gandeste sa renunte la.

Cutremur la PRO TV! Andreea Esca, anunt socant despre DIVORT! Cand inseli simti ca traiesti in sfarsit

Andreea Esca i-a luat recent interviu lui Esther Perel, specialista in probleme conjugale. Cele doua au vorbit mai ales despre cum ajung cuplurile casatorite sa divorteze si de ce insala oamenii. Esther.

Andreea Esca, intr-o postura JENANTA la tv. Mircea Badea a taxat-o dur: Are un par stralucitor, dar nu pe cap, ci pe picior (FOTO)

Andreea Esca a aparut intr-o postura jenanta la una dintre emisiunile PRO TV. Invitata la o emisiune din trust, rochia scurta pe care a purtat-o stirista a lasat la vedere . parul de pe picioare. Mircea.

Legatura TERIBILA dintre REGELE MANELELOR, Florin Salam, si indragita ANDREEA ESCA: Toti cei care ii cunosc au ramas cu GURA CASCATA... (VIDEO)

Prezenta la majoratul fiicei sale, Andreea Esca a dansat pe maneaua lui Florin Salam. A fost unul dintre marile momente ale serii! Stirista a fost in centrul atentiei si a starnit numeroase reactii si.

Andreea Esca, marturisire inedita: Este o greseala sa crezi ca o iubire este pe viata

Marturisire inedita facuta de Andreea Esca vorbind despre iubire. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa nu fii pregatit in caz ca Doar ca eu am priceput asta prin adolescenta.

Legatura teribila dintre regele manelelor, Florin Salam, si indragita Andreea Esca: Toti cei care ii cunosc au ramas cu gura cascata... (FOTO)

Andreea Esca pare sa nu aiba prejudecati atunci cand vine vorba despre gusturile muzicale! Daca toata lumea a vazut-o la concertele Deliei sau ale lui Carla s Dreams in primele randuri, uneori, chiar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )