Libnet.ro
UNICEF

09:45

Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara din istorie: cum a reusit sa stranga fabuloasa avere

Adevărul Adevărul,
Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara din istorie: cum a reusit sa stranga fabuloasa avere

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, a fost declarata cea mai tanara miliardara din istorie, potrivit noului top publicat de revista Forbes. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos 55 de ani), ramane insa cel mai bogat om din lume. continuă pe Adevărul

Cum a reusit sa faca avere cea mai tanara miliardara din istorie

Kylie Jenner tocmai a facut istorie devenind cea mai tanara miliardaradin lume. La numai 21 de ani, Kylie Jenner a reusit sa stranga o avere de peste un miliard de dolari cu ajutorul cosmeticelor.

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat.

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat obtinerea titlului, cei mai multi o stiu doar din pozitia de diva pe Instagram. Kylie Jenner este cea mai tanara prezenta in ultimul [] .

O vedeta de la Hollywood l-a detronat pe Mark Zuckerberg in topul celor mai tineri miliardari. Tanara are doar 21 de ani

Kylie Jenner tocmai a facut istorie devenind cea mai tanara miliardara din lume. La numai 21 de ani, Kylie Jenner a reusit sa stranga o avere de peste un miliard de dolari cu ajutorul cosmeticelor sale. Ea.

O zona a lumii a avut, deja, parte de cea mai calduroasa vara din istorie

Incalzirea globala nu mai este un mit. Australia a avut parte de cea mai calduroasa vara de cand sunt inregistrate astfel de date, conform Biroului pentru Meteorologie.

Fabuloasa Nina Cassian, cea mai urata femeie din lume. De vineri in filmul Distanta dintre mine si mine. Idee: Ada Solomon, film de Mona Nicoara si Dana Bunescu

Nu-i de nasul tau Nina! Dar totusi du-te la film. Vezi, ai muschi sa-ntelegi comunismul trait de ea? Dar creier sa pricepi cum poti fi atat de creativ ca ea in vreme de cenzura? Du-te la film s-o vezi pe Nina Cassian, cum te strapunge cu inteligenta. Sa fii uimit cum se acuza, se joaca, cum explica, sa numeri cate tigari fumeaza. Du-te sa vezi cu adevarat ce inseamna sa fii fabulos, sa fii Uroborus, chiar de esti cea mai urata femeie din lume. CLICK pentru vizionarea filmului.

Cea mai scumpa masina din lume a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Cum arata si cat costa - VIDEO

Cea mai scumpa masina din lume a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de modelul La Voiture Noire de la Bugatti, care costa aproape 17 milioane de euro. Prin acestmodel, Bugatti.

TELEVIZIUNE FINLANDEZA, DESPRE CEA MAI MARE BANCA DIN NORDUL EUROPEI: Nordea a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro

Nordea, cea mai mare banca din nordul Europei, a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro in perioara 2005-2017, potrivit unor documente prezentate luni de televiziunea finlandeza Yle, transmite Reuters.

S-A AFLAT... Ea e cea mai importanta femeie din CLANUL GUTA! Manelistul nu-i iese din cuvant

Nicolae Guta e cunoscut pentru numeroasele sale relatii, casnicii si copii pe care ii are, scrie Stirescu. Ei, bine, atunci toata lumea se intreaba, pe buna dreptate: Care o fi cea mai importanta femeie di.

EUROSTAT: Romania - cea mai mare pondere din UE a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate

Tara noastra avea, in anul 2017, o pondere a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate pentru termoficare si climatizare de 26,6%, peste media de 19,5% de la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate, ieri, de Eurostat, citate de News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )