Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful studiourilor Amazon, acuzat de hartuire sexuala, a demisionat din functie

Adevărul Adevărul,
Seful studiourilor Amazon, acuzat de hartuire sexuala, a demisionat din functie

Seful diviziei consacrate filmelor si serialelor din cadrul Amazon Studios, Roy Price, a demisionat din functie, dupa ce a fost acuzat ca a hartuit sexual o producatoare si ca a ignorat faptul ca o actrita i-a marturisit in mai multe randuri ca a fost agresata sexual de Harvey Weinstein. continuă pe Adevărul

UPDATE Campania metoo in Romania: Rimaru de la trupa de hip-hop RACLA, Group Creative Director al agentiei de publicitate Centrade - Cheil, acuzat de hartuire sexuala / Calin Ionescu: Contest cu tarie orice acuzatie de hartuire sexuala

Calin Ionescu, Group Creative Director al grupului de publicitate Centrade - Cheil, mai cunoscut sub numele de scena RIMARU de la trupa de hip-hop RACLA, este acuzat de multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, in calitatea lui de senior in agentia de publicitate. UPDATE In cursul serii de miercuri, Calin Ionescu a publicat pe pagina lui de Facebook un drept la replica, in care isi cere scuze daca a jignit pe cineva, dar contesta cu tarie orice acuzatie de hartuire sexuala.

Campania metoo in Romania: Rimaru de la trupa de hip-hop RACLA, seful de creatie al agentiei de publicitate Centrade - Cheil, acuzat de hartuire sexuala

Seful creatiei din grupul de publicitate Centrade - Cheil, Calin Ionescu, mai cunoscut sub numele de scena RIMARU de la trupa de hip-hop RACLA, este acuzat de multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, in calitatea lui de senior in agentia de publiictate.

Campania metoo in Romania: Rimaru de la trupa de hip-hop RACLA, Group Creative Director al agentiei de publicitate Centrade - Cheil, acuzat de hartuire sexuala

Calin Ionescu, Group Creative Director al grupului de publicitate Centrade - Cheil, mai cunoscut sub numele de scena RIMARU de la trupa de hip-hop RACLA, este acuzat de multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, in calitatea lui de senior in agentia de publicitate.

Dan Negru sare in apararea lui Harvey Weinstein, producatorul acuzat de hartuire sexuala. Prezentatorul, despre una dintre actritele abuzate: E o petarda (FOTO)

Unul dintre cei mai renumiti prezentatori din Romania a luat atitudine cu privire la acuzatiile de hartuire sexuala primite de producatorul Harvey Weinstein. Dan Negru, pentru ca despre el este vorba,.

Rimaru din trupa R.A.C.L.A, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei

Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R. , este acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune, prin intermediul campaniei online Metoo, declansata in mediul online de.

Ce spun doua actrite rusoice in plin scandal Weinstein:Cum poti sa acuzi un barbat de hartuire sexuala? Nu de aceea exista el pe lume? /Ele sunt de vina, nu trebuie sa se comporte ca niste prostituate

Doua actrite din Rusia au dat declaratii in favoarea producatorului hollywoodian Harvey Wienstein, acuzat de violuri si de hartuire sexuala de mai multe vedete, potrivit Moscow Times.

Ce spun doua actrite rusoaice in plin scandal Weinstein:Cum poti sa acuzi un barbat de hartuire sexuala? Nu de aceea exista el pe lume? /Ele sunt de vina, nu trebuie sa se comporte ca niste prostituate

Doua actrite din Rusia au dat declaratii in favoarea producatorului hollywoodian Harvey Wienstein, acuzat de violuri si de hartuire sexuala de mai multe vedete, potrivit Moscow Times.

MeToo- Femei din intreaga lume vorbesc despre propriile experiente de hartuire sexuala: Colega mea de banca a fost violata si a ramas insarcinata/ Mi-a fost rusine de cele intamplate, ca si cum as fi purtat o parte din vina

Scandalul Weinstein, in fruntea caruia se afla producatorul de film Harvey Weinstein, acuzat de hartuire sexuala si viol, a pornit o campanie online prin care femei din intreaga lume povestesc, prin intermediul retelelor de socializare, situatii in care ele sau prietene de-ale lor au fost abuzate. Startul campaniei a fost dat de actrita Alyssa Milano, care le-a indemnat pe femei sa-si scrie marturiile pe Twitter. Hasthtag-ul MeToo n. r- Si eu) a ajuns in Romania prin intermediul unor tinere care au avut curajul sa se confeseze pe Facebook.

SOC in lumea artistica! O cantareata celebra acuza un regizor de HARTUIRE SEXUALA (FOTO)

S-a deschis Cutia Pandorei. Acuzatiile de hartuire sexuala a numeroase vedete la adresa producatorului de filme Harvey Weinstein Detalii AICI), si alte artiste si-au facut curaj sa vorbeasca despre aceasta.

Cum raspunde Rimaru din trupa R.A.C.L.A acuzatiilor de hartuire sexuala

Ca urmare a acuzatiilor de hartuire sexuala si agresiune care i-au fost aduse, Rimaru Calin Ionescu), publicitar si membru al trupei hip-hop R. , si-a exprimat punctul de vedere. Drept la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )