Libnet.ro
UNICEF

22:15

Anamaria Prodan, din nou MAMICA! Va avea AL DOILEA COPIL cu Reghe! Primele declaratii OFICIALE!

B1 B1,
Anamaria Prodan, din nou MAMICA! Va avea AL DOILEA COPIL cu Reghe! Primele declaratii OFICIALE!

Anamaria Prodan este cunsocuta despre cea mai sexy impresara din fotbal! Vedeta a declarat ca si-ar mai dori un copil, dar de aceasta data sa-l adopte. Anamaria a spus ca ar dori sa adopte un copil dintr-o. continuă pe B1

Anamaria Prodan a trecut prin clipe de groaza:Am ramas fara aer! Simteam ca se prabuseste cerul!

Cel mai nou reality show ce ii are ca protagonisti pe Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf revine duminica, de la 19:45, la Antena Stars cu un nou episod in care telespectatorii vor putea urmari momentele cumplite prin care a trecut Anamaria Prodan atunci cand a privit neputincioasa, din fata televizorului, accidentarea crunta pe care a suferit-o fiica ei, Sarah.

Anamaria Prodan se intalnea cu Reghe, chiar daca inca mai locuia cu fostul sot si copii: Se inchideau in dormitor!

Noi detalii uluitoare s-au facut publice despre Anammaria Prodan, aceasta dupa ce a divortat de sotul ei si locuiau inca aceeasi casa, Reghe ii facea vizite. Ce faceau acestia doi in casa cu cele doua fetite si fostul ei sot? Anamaria Prodan se intalnea cu Reghe, chiar daca inca mai locuia cu fostul sot si .

Anamaria Prodan a recunoscut ce avere uriasa are: As trai pentru inca 20 de vieti

Anamaria Prodan este cunoscuta pentru viata plina de lux pe care o afiseaza. Recent, impresara a oferit detalii despre averea impresionanta pe care o detine singura, fara a pune la socoteala sursele de venit.

De ce pierde leul teren, din nou, in fata euro: cat de mare e deprecierea

Leul e in cadere libera. S-a depreciat, din nou, in fata euro. Moneda nationala da semne de slabiciune in raport cu cea europeana. Dar exista cateva explicatii. Leul a inceput sa se.

Guvernul Orban II, la vot in Parlament. Opozitia face front comun pentru a impiedica anticipatele Tot astazi, CCR decide daca desemnarea lui Orban din nou premier este constitutionala

Camera Deputatilor si Senatul au plen reunit, luni, de la ora 16. 00, pentru investirea Guvernului Orban II. PSD, Pro Romania si ALDE au anuntat ca nu participa la sedinta, in timp ce parlamentarii liberali vor fi prezenti in sala, insa nu vor vota. Pentru PNL, scenariul alegerilor anticipate pare tot mai indepartat, in conditiile in care cel mai probabil sedinta de plen va fi amanata astazi din lipsa cvorumului, PSD incercand sa amane votul pentru luna martie.

Windows 10 se reinventeaza, din nou: schimbarile radicale din actualizarea de primavara 2020

Windows 10 este departe de a fi un sistem de operare perfect, dar cei de la Microsoft fac eforturi semnificative pentru a-l imbunatati. Din acest motiv, actualizarea din aceasta primavara vine.

CORONAVIRUS: Un chinez declarat vindecat a fost diagnosticat din nou cu COVID-19

Un chinez declarat vindecat de coronavirus a fost contaminat pentru a doua oara cu COVID-19, a anuntat, vineri, Comisia pentru Sanatate Publica din China, informeaza Reuters. Barbatul este din provincia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )