Libnet.ro
UNICEF

13:30

Anamaria Prodan a recunoscut ce avere uriasa are: As trai pentru inca 20 de vieti

B1 B1,
Anamaria Prodan a recunoscut ce avere uriasa are: As trai pentru inca 20 de vieti

Anamaria Prodan este cunoscuta pentru viata plina de lux pe care o afiseaza. Recent, impresara a oferit detalii despre averea impresionanta pe care o detine singura, fara a pune la socoteala sursele de venit. continuă pe B1

Anamaria Prodan a trecut prin clipe de groaza:Am ramas fara aer! Simteam ca se prabuseste cerul!

Cel mai nou reality show ce ii are ca protagonisti pe Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf revine duminica, de la 19:45, la Antena Stars cu un nou episod in care telespectatorii vor putea urmari momentele cumplite prin care a trecut Anamaria Prodan atunci cand a privit neputincioasa, din fata televizorului, accidentarea crunta pe care a suferit-o fiica ei, Sarah.

Anamaria Prodan se intalnea cu Reghe, chiar daca inca mai locuia cu fostul sot si copii: Se inchideau in dormitor!

Noi detalii uluitoare s-au facut publice despre Anammaria Prodan, aceasta dupa ce a divortat de sotul ei si locuiau inca aceeasi casa, Reghe ii facea vizite. Ce faceau acestia doi in casa cu cele doua fetite si fostul ei sot? Anamaria Prodan se intalnea cu Reghe, chiar daca inca mai locuia cu fostul sot si .

Anamaria Prodan, din nou MAMICA! Va avea AL DOILEA COPIL cu Reghe! Primele declaratii OFICIALE!

Anamaria Prodan este cunsocuta despre cea mai sexy impresara din fotbal! Vedeta a declarat ca si-ar mai dori un copil, dar de aceasta data sa-l adopte. Anamaria a spus ca ar dori sa adopte un copil dintr-o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )