Libnet.ro
UNICEF

13:45

Anamaria Prodan a tinut sa faca ea ANUNTUL! Dupa atatia ani, RENUNTA LA TOT! Lui REGHE nu-i vina sa creada

B1 B1,
Anamaria Prodan a tinut sa faca ea ANUNTUL! Dupa atatia ani, RENUNTA LA TOT! Lui REGHE nu-i vina sa creada

Impresara Anamaria Prodan e pregatita sa isi schimbe cariera. NU SE MAI ASCUND! CARE E RELATIA DINTRE IRINA LOGHIN SI FUEGO! FANII BANUIAU CEVA Mai precis, vedeta s-a gandit ca locul cel mai potrivit. continuă pe B1

Anamaria Prodan cheltuie lunar 4.000 de euro pentru tratamentele parului si poarta extensii si peruci. Cum arata naturala

Anamaria Prodan a facut istorie cu vestitii palmieri, la care a renuntat in 2013 in favoarea unui par drept. A revenit la coafura care a consacrat-o, dand-o uitarii in 2017. De altfel, este vazuta de public drept o persoana cameleonica, uimindu-si fanii cu fiecare aparitie. Totulcu cheltuiala se tine, caci impresara da lunar 4. 000 de .

Anamaria Prodan, atac la femeile care stau acasa cu copilul: Nu poti sa stai si..

Anamaria Prodan a declarat intr-o emisiune la Pro TV ca zvonurile despre despartirea de sotul sau, Laurentiu Reghecampf, sunt inventii. De asemenea, ea le-a atacat indirect pe femeile care stau acasa sa-si.

Impact.ro: Ea este doctorita care l-a denuntat pe medicul Mircea Beuran. De ce a facut asta dupa doi ani. Informatii incendiare

Medicul Mircea Beuran a fost adus in cursul zilei de vineri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva de 30 de zile. Chirurgul a dat socoteala autoritatilor dupa ce numele sau a aparut intr-un dosar de luare de mita. Cine este doctorita care l-a denuntat si ce legatura stransa avusesera .

Dupa sapte ani de lupte, regimul lui Bashar-al Assad a raportat o victorie majora asupra teroristilor din orasul Alep (FOTO, VIDEO)

Dupa aproximativ sapte ani de lupte cu fortele rebele, armata siriana a regimului lui Bashar al-Assad a raportat recucerirea orasului Alep, precum si a mai multor localitati din jurul acestuia, relateaza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )