Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin a confirmat DIAGNOSTICUL teribil: Da, din pacate boala e INCURABILA...

B1 B1,
Andreea Marin a confirmat DIAGNOSTICUL teribil: Da, din pacate boala e INCURABILA...

Andreea Marin a suferit recent o operatie la coloana, iar acum se recupereaza dupa aceste momente grele. Aceasta se temea foarte tare ca rezultatele biopsiei ar iesi nefavorabile, informeaza. continuă pe B1

COSMAR in televiziune! Biata ANDREEA MARIN: Si-a pus PERUCA! Noi detalii despre BOALA INCURABILA (FOTO)

Andreea Marin si-a uimit fanii virtuali cu o noua fotografie publicata pe Instagram. Vedeta a facut furori cunoul ei look, pentru carea primit numeroase aprecieri. Aparitia de senzatie a.

Nu mai putea RESPIRA... Din pacate, s-a intamplat: E vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a avut mai multe probleme de sanatate, fiind chiar nevoie de o interventie chirurgicala pentru ca vedeta sa se faca bine. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic.

Anuntul SOC facut de indragita Andreea Marin: Da, e vorba chiar de fiica ei...(FOTO)

Andreea Marin este fericita mamica a unei fete, care acum a devenit o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului. Vedeta, care va implini saptamana viitoare 44 de ani, nu arata de parca ar avea o fiica .

Andreea Marin, SUSPECTA de CANCER! Fara sanatate nu avem mai nimic...

Problemele de sanatate ale Andreei Marin continua. Vedeta a fost supusa unei interventii chirurgicale la coloana, a doua de acest fel, fiindca a mai fost operata o data in 2012. Prezentatoarea TV este in.

Din pacate, medicii confirma totul: BOALA de care SUFERA Mihai Bendeac e INCURABILA... Ce decizie se va lua la X-Factor...

Mihai Bendeac a vorbit deschis despre lucrurile care il macina, despre depresie si felul in care aceasta boala l-a influentat sa mediteze. El a vorbit, totodata, despre relatia lui cu divinitatea si despre.

TRAGEDIE URIASA in showbiz! Rugaciuni pentru DANIELA CRUDU! Din pacate, vedeta ....

Daniela Crudu a povestit in urma cu ceva timp ca trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate. Fosta asistenta tv ar fifost diagnosticata recent cu diabet, motiv pentru care trebuie sa ia un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3083 seconds )