Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a avut o reactie acida dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt ofurile?. continuă pe B1

Mircea Badea: Amnistia - Ce parti bune are si ce parti proaste!

Mircea Badea e explicat, luni, la in gura presei, ca nu este un fan al amnistiei, dar ca aceasta are si parti bune. Mircea a subliniat ca nu crede ca legea amnistiei s eva adopta.

Clipul viral cu care si-a inceput Mircea Badea emisiunea: Nu exista nimic mai tare de atat!

Mircea Badea a inceput editia de luni a emisiunii in gura presei cu un clip video devenit viral. Cum este sa realizezi aceasta emisiune, va veti intreba si va voi raspunde: uneori sa realizezi aceasta .

Mircea Badea: Asta mi s-a parut suprem. E cel mai bun lucru pe ziua de azi

Mihai Gadea i-a intrebat duminica pe invitatii sai de la emisiunea Sinteza zilei care este cel mai bun lucru care s-a intamplat pe scena politica pe parcursul zilei. Mircea Badea crede ca mesajul lui.

Caru' cu vedete: Actorul care s-a calugarit strnge bani pentru o mnastire; Mircea Badea o desfiinteaza pe Andreea Esca; Fotografie cu Meghan Markle, nlaturata de pe retelele de socializare

Michael Schumacher merge la 5 ani de la accident. Pe data de 29 decembrie se implinesc 5 ani de cand Michael Schumacher a suferit o leziune grava a creierului dupa accidentul suferit la schi in Alpii Francezi. In toti acesti ani s-a crezut ca n-o sa mai poata merge niciodata. O blonda din Serbia rupe gura targului cu formele sale. O blonda din Serbia face furori cu atuurile ei fizice pe retelele de socializare. Jelena Rupic este o tanara in varsta de 29 de ani din Serbia care arata demential.

O ambulanta SMURD s-a ciocnit cu o autoutilitara. Ce spune politia despre victime

Accidentul dintre cele doua masini a avut loc in judetul Vrancea, pe drumul judetean care leaga municipiul Focsani de comuna Suraia.

200 de angajati ai Finantelor au invatat macroeconomie: Ce spune Teodorovici despre analiza financiara

Ministerul Finantelor Publice, prin Scoala de Finante Publice si Vama, in colaborare cu Asociatia CFA Romania au organizat in perioada octombrie - decembrie 2018 un amplu program de pregatire profesionala a personalului din cadrul ministerului si al institutiior subordonate.

Adevarul despre kaki, fructul miracol ce se gaseste in magazine in aceasta perioada

Kaki sau Persimmon este un fruct exotic si delicios, mai putin cunoscut la noi, insa din ce in ce mai prezent in supermarketuri. Este fructul unui copac inalt de aproximativ 10 metri, care poarta numele Diospyros semnificand in greaca antica fructul divin sau hrana lui Zeus) si care face parte din familia Ebenaceae. Se cunosc mai multe specii Diospyros kaki, cea mai cultivata fiind originara din Asia, respectiv Japonia si China.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )