Libnet.ro
UNICEF

01:05

E vorba de Andreea Marin si IUBITUL TINEREL: Fanii sunt in stare de SOC! (FOTO)

B1 B1,
E vorba de Andreea Marin si IUBITUL TINEREL: Fanii sunt in stare de SOC! (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica au divortat acum 5 ani, insa in prezent au familii perfecte alaturi de parteneri mult mai tineri. in plus, atat iubitul Zanei, cat si sotia lui Stefan au reusit sa. continuă pe B1

E teribil ce a fost pusa sa faca Andreea Marin: Vinovat e numai iubitul tinerel...(FOTO)

Andreea Marin a inceput sa faca foarte mult sport, din cauza ca a acumulat foarte multe kilograme in plus. Decizia este si una de ordin medical, fiindca vedeta are probleme la coloana, iar kilogramele in plus.

Nu mai putea RESPIRA! Din pacate, vestile despre ANDREEA MARIN nu sunt deloc bune: ANUNTUL TRIST a fost facut...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin.

DRAMA in lumea MANELELOR! DANI MOCANU a facut gestul extrem! CORPUL cantaretului e de nerecunoscut! Fanii sunt in stare de SOC

Dani Mocanu si-a uimit din nou fanii! Manelistul, cunoscut pentru pasiunea sa pentru tatuaje,si-a facut pe corp un nou desen. Recent, el a recurs la serviciile unui salon de tatuaje, a ales un model, iar.

ANDREEA ESCA socheaza toata ROMANIA: Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el? Fanii sunt acum in stare de soc...

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Cu toate acestea, vedeta este implicata si in proiecte legate de radio si print, iar, de curand a vorbit despre posibilitatea de a.

Mircea Badea, dezvaluire soc despre Andreea Esca: E cel mai rusinos lucru care s-a aflat pana acum... Fanii sunt socati...

Celebra prezentatoare TV a fost prezenta intra emisiune si a purtat o rochie scurta, care a permis sa se vada un detaliu jenant. Vedeta nu era epilata. Mircea Badea a remarcat ca Andreea Esca are par.

BOMBA mondena: CHEF SCARLATESCU si GINA PISTOL, impreuna! Au facut totul public! Fanii sunt uluiti (FOTO)

Celebrul bucatar Catalin Scarlatescu si-a uimit fanii cu o noua fotografie, postata pe pagina de Facebook. Juratul de la Chefi la cutite a fost surprins in compania Ginei Pistol. Fotografia a fost fac.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )