Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andreea Balan, mesaj emotionat de 1 Martie! Fanii, in lacrimi! Totul despre despartirea de George Burcea (FOTO)

B1 B1,
Andreea Balan, mesaj emotionat de 1 Martie! Fanii, in lacrimi! Totul despre despartirea de George Burcea (FOTO)

Separarea dintre andreea Balan si George Burcea a devenit oficiala in urma cu cateva zile, cand celebra artista a recunoscut, pe retele de socializare ca ea si sotul ei nu mai formeaza un. continuă pe B1

Andreea Balan, la capatul rabdarii! Nu mai bine sa taca? Nu stie nimeni ce e in sufletul meu (VIDEO si FOTO)

Andreea Balan s-a saturat sa isi dea toata lumea cu parerea in legatura cu ultimele evenimente din viata ei. Mai exact, despre despartirea de George Burcea. Vedeta, in timp ce se uita la televizor, a.

Mesajul lui George Burcea: Te-as saruta pana ti-as face urme. Nu, nu este pentru Andreea Balan!

Situatia se inrautateste pe zi ce trece in familia Burcea-Balan. Ce face George in aceste momente extrem de tensionate? Ultimul mesaj din mediul online a luat prins surprindere pe toata lumea. George Burcea, mesaj surprinzator in plin razboi cu viata: Te-as saruta pana ti-as face urme Ultimele saptamani au fost extrem de dure atat pentru .

George Burcea, mesaj PUTERNIC pentru Andreea Balan. Ce ii transmite actorul in mediul online: Nimeni nu te-a iubit...

Despartirea dintre andreea Balan si George Burcea tine de cateva zile primele pagini ale tabloidelor din Romania, mai ales dupa ce el a fost prins la volan sub influenta substantelor.

Dovada ca Andreea Balan a incercat sa ii dea o sansa lui George Burcea. Ce a recunoscut acum cantareata

Raspunsul Andreei la comentariul unui fan a clarificat toata situatia dintre ea si Burcea mult discutata in mediul online. Totul este exact asa cum se credea! Dovada ca Balan a incercat sa-si salveze casnicia, iar George a fost cel care a facut un pas inapoi! Dovada ca Andreea Balan a incercat sa-si salveze casnicia Majoritatea .

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! .

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan. Era sortit sa devina tata cat mai curand

Sotul Andreei Balan, George Burcea, si-a inceput cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar in urma cu 8-9 ani, dupa care a realizat ca-si doreste sa devina actor. Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan George Burcea a renuntat la meseria .

Andreea Balan a facut publica filmarea. Ce s-a intamplat cu ea si George Burcea dupa vacanta

Andreea Balan si George Burcea isi iau adio definitiv. Artista a confirmat ieri separarea de tatal copiilor ei, iar acum ofera detalii despre momentul in care s-a produs declicul. Ce s-a intamplat intre ea si George in vacanta? Ce s-a intamplat intre Andreea Balan si George Burcea in vacanta? Despartirea extrem de brusca dintre Andreea .

Cum a reactionat Lora cand a aflat ca Andreea Balan confirma despartirea. Ce au in comun cele doua

Andreea Balan trece prin momente extrem de grele. Nimeni n-ar fi intuit, in urma cu cateva saptamani, ca viata ei se va schimba atat de tare. Ce i-a scris Lora dupa ce solista a confirmat despartirea definitiva de tatal copiilor sai si ce au in comun cele doua vedete? Lora, reactie dupa ce Balan confirma .

Imaginile care o pot darama pe Andreea Balan. Cu ce femeie si-a impartit acum casa George Burcea

Se pare ca evenimentele si situatiile in care se afla Burcea in ultima vreme nu au fost destul. Actorul a pus la socoteala inca o ipostaza promitatoare care sa explice separarea brusca de Andreea Balan. Barbatul a fost prins in preajma altei femei. Cu cine imparte acum locuinta? Burcea imparte casa cu o bruneta Apar .

ştiri din Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )