Libnet.ro
UNICEF

10:15

Andreea Esca paraseste Romania: Ce se intampla cu Stirile Pro TV...

B1 B1,
Andreea Esca paraseste Romania: Ce se intampla cu Stirile Pro TV...

Fiica Andreei Esca va studia la Londra si s-a dus acolo de saptamana trecuta, iar pentru a se asigura ca totul este in regula si ca fata ei s-a instalat cu toate bagajele, vedeta tv a mers cu fiica ei in. continuă pe B1

E oficial! Andreea Esca a parasit Romania: Ce se intampla cu Stirile Pro TV...

Fiica Andreei Esca va studia la Londra si s-a dus acolo de saptamana trecuta, iar pentru a se asigura ca totul este in regula si ca fata ei s-a instalat cu toate bagajele, vedeta tv a mers cu fiica ei in.

Andreea Esca, primele declaratii dupa ce fiica ei s-a mutat in Anglia: Deodata s-a trezit singura

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a plecat sa studieze la facultate in Anglia. Astfel, prezentatoarea TV si-a condus fata pana la Londra. Andreea Esca a povestit cum s-a desfasurat mutarea Alexiei in.

Detalii nestiute: Legatura dintre Mircea Geoana si Andreea Esca tocmai a iesit la iveala... Cum s-a aflat totul...

Marti, Andreea Esca a fost decorata de catre ambasadoarea Frantei in Romania, Michele Ramis, cu Ordinul National al Meritului in grad de Cavaler pentru promovarea valorilor francofone. in cadrul ceremoniei,.

Andreea Esca, decorata de statul francez: Ma simt extrem de onorata sa primesc o asemenea distinctie din partea Frantei, mai ales ca nu este tara in care traiesc

Prezentatoarea de stiri Andreea Esca, in varsta de 46 de ani, a fost premiata de ambasadoarea Frantei cu o distinctie pentru promovarea valorilor francofone, fiind decorata cu Ordinul National al Meritului in grad de Cavaler.

Legatura TERIBILA dintre Andreea Esca si regele manelelor, Florin Salam: Fanii celor doi sunt de-a dreptul SOCATI!

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a implinit 18 ani si a organizat o petrecere de zile mari intr-un club din Capitala. De la petrecere nu au lipsit surprizele, care mai de care mai spectaculoase. Unul dintre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )