Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin si Cove, primele imagini iMPREUNA: Fanii sunt SOCATI! Da, pana la urma s-a intamplat! (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin si Cove, primele imagini iMPREUNA: Fanii sunt SOCATI! Da, pana la urma s-a intamplat! (FOTO)

Prezentatorul emisiunii Vorbeste lumea, Gabriel Covesanu, a cunoscut celebritatea in urma cu 19 ani, cand era asistentul Andreei Marin. A debutat in 1999, la TVR 1, la emisiunea Surprize,. continuă pe B1

Andreea Marin, aparitie INCENDIARA! Zana, complet GOALA in PAT... Barbatilor nu le-a venit sa creada cum arata la 44 de ani (FOTO)

Andreea Marin pare sa se simta din ce in ce mai bine dupa despartirea de Tuncay Ozturk. Ajunsa acum la 44 de ani, fosta Zana a Suprizelor si-a delectat fanii cu un pictorial incendiar. Andreea s-a.

Din pacate, vestile aflate nu sunt ABSOLUT DELOC bune! Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA... (FOTO)

Andreea Marin a incercat sa treaca peste vestea ca Stefan Banica Jr. va fi din nou tatic cu o sesiune de cumparaturi! Zana Surprizelor a mers la shopping, la sala si la salonul de.

Andreea Marin, la bratul unui DIPLOMAT ROMAN. Imaginile WOW in care au fost surprinsi cei doi. Zana RADIAZA de fericire (FOTO)

Andreea Marin isi consolideaza relatia cu diplomatul roman Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi Click!la un magazin de mobila. Probabil ca isi.

Ce s-a iNTAMPLAT intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Da, Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR...

Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica Jr. sa anunte ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin a postat pe internet o fotografie din perioada in care era si ea insarcinata. Tot cu Stefan.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, celebra diva a showbizului romanesc, a vorbit pentru prima oara despre problemele de sanatate! Acestea fiind spuse, frumoasa vedeta a recunoscut ca este nevoita sa suporte o interventie.

Primele imagini cu momentul retinerii tanarului care si-a injunghiat profesoara de matematica. Acesta mai planuia un atac

Au aparut primele imagini de la capturarea individului care si-a injunghiat fosta profesoara de matematica intr-un liceu din Ploiesti. Tanarul a opus rezistenta si s-a luptat cu jandarmii. intre timp, a.

Primele imagini de la locul crimei din Timis!Unbarbat a fostdecapitat in fata copiilor - FOTO

Un barbat dinSanandrei, Timis,a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul a inceput sa taie cu drujba usacaseiin care era victima impreuna cu fiii sai de 14 ani si 18 ani.

Sinteza zilei. Primele imagini cu Elena Udrea si Alina Bica in inchisoarea din Costa Rica

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, imagini in premiera cu Elena Udrea si Alina Bica in inchisoarea Vilma Curling din San Jose, din Costa Rica. Udrea si Bica au fost fotografiate in timp ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )