Libnet.ro
UNICEF

07:30

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce se alege George Burcea dupa divort

B1 B1,
Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale. continuă pe B1

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce AVERE se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale.

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Andreea Balan a facut publica filmarea. Ce s-a intamplat cu ea si George Burcea dupa vacanta

Andreea Balan si George Burcea isi iau adio definitiv. Artista a confirmat ieri separarea de tatal copiilor ei, iar acum ofera detalii despre momentul in care s-a produs declicul. Ce s-a intamplat intre ea si George in vacanta? Ce s-a intamplat intre Andreea Balan si George Burcea in vacanta? Despartirea extrem de brusca dintre Andreea .

GATA! Andreea Balan a facut PUBLICA FILMAREA! Ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si George Burcea, dupa VACANTA (VIDEO)

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea a socat intreg showbizul! Chiar artista a confirmat ca zvonurile care au tot circulat in presa sunt adevarate, dar momentan nu poate sa dea mai multe.

Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Are 33 de ani si ... (GALERIE FOTO)

Divortul Andreei Balan de George Burcea a starnit nuemroase controverse, atat in presa tabloida, cat si pe retele de socializare. Fanii Andreei au criticat-o sau au sustinut-o, in functie de pozitia s.

Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Este chiar ... (GALERIE FOTO)

Divortul Andreei Balan de George Burcea a starnit nuemroase controverse, atat in presa tabloida, cat si pe retele de socializare. Fanii Andreei au criticat-o sau au sustinut-o, in functie de pozitia si.

Oana Roman, despre divortul Andreei Balan. Au senzatia ca stiu tot!

Invitata la Vorbeste Lumea, Oana Roman a atins si mult discutatul subiect care ii are in prim-plan pe Balan si Burcea. Ce spune fiica lui Petre Roman despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea? Oana Roman, despre divortul Andreei Balan Oana Roman a trecut si ea de curand prin cateva evenimente care i-au schimbat .

Andreea Balan, mesaj emotionat de 1 Martie! Fanii, in lacrimi! Totul despre despartirea de George Burcea (FOTO)

Separarea dintre andreea Balan si George Burcea a devenit oficiala in urma cu cateva zile, cand celebra artista a recunoscut, pe retele de socializare ca ea si sotul ei nu mai formeaza un.

Cristi Brancu, noi dezvaluiri in divortul Andreei Balan: George nu a mai trecut pe acasa! isi vede in continuare de viata lui (VIDEO)

Cristi Brancu, celebrul prezentator de la Antena Stars a facut noi dezvaluiri intr-unul dintre cele mai mari scandaluri ale momentului. Este vorba despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea, relatie ce.

Carmen Harra a prezis divortul Andreei Balan, inca din 2016! Ea atrage persoane care o vor face sa sufere

Nu o sa va vina sa credeti, dar Carmen Harra a prezis divortul dintre Andreea Balan si George Burcea inca din anul 2016. Previziunile femeii o sa va lase cu gura cascata. in 2016, am spus ca este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )