Libnet.ro
UNICEF

15:30

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce AVERE se alege George Burcea dupa divort

B1 B1,
Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce AVERE se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale. continuă pe B1

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale.

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Detaliul care le-a scapat tuturor! Ce s-a vazut pe corpul lui George Burcea cand s-a mutat din casa Andreei Balan

Mesaje subliminale la finele mariajului dintre Burcea si Balan! George si-a luat azi toate bagajele din caminul conjugal si a facut un pas mai departe de ceea ce visa sa aiba alaturi de Andreea o familie fericita. Ce s-a putut observa in timp ce isi cara lucrurile? Ce s-a putut observa in timp ce .

Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan. Era sortit sa devina tata cat mai curand

Sotul Andreei Balan, George Burcea, si-a inceput cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar in urma cu 8-9 ani, dupa care a realizat ca-si doreste sa devina actor. Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan George Burcea a renuntat la meseria .

Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Are 33 de ani si ... (GALERIE FOTO)

Divortul Andreei Balan de George Burcea a starnit nuemroase controverse, atat in presa tabloida, cat si pe retele de socializare. Fanii Andreei au criticat-o sau au sustinut-o, in functie de pozitia s.

Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Este chiar ... (GALERIE FOTO)

Divortul Andreei Balan de George Burcea a starnit nuemroase controverse, atat in presa tabloida, cat si pe retele de socializare. Fanii Andreei au criticat-o sau au sustinut-o, in functie de pozitia si.

A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet

Un scandal imens s-a napustit asupra familiei Burcea-Balan. Aflati deja in lumina reflectoarelor prin prisma despartirii, actorul a fost prins si drogat la volan, in data de 21 februarie. Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet, despre intamplare. A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? George Burcea a fost prins drogat la volan, in .

Tatal lui George Burcea da tot din casa! Ce s-a intamplat intre George Burcea si fratii lui

Daca familia Andreei se abtine de la orice declaratii din casa, tatal lui George Burcea da cartile pe fata. Cel care le-a dat viata a facut o serie de declaratii uimitoare. Tatal lui George Burcea, despre relatia fiului sau cu ceilalti frati Socrul Andreei Balan face lumina intr-una dintre situatiile delicate din familie adevarata .

Oana Roman, despre divortul Andreei Balan. Au senzatia ca stiu tot!

Invitata la Vorbeste Lumea, Oana Roman a atins si mult discutatul subiect care ii are in prim-plan pe Balan si Burcea. Ce spune fiica lui Petre Roman despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea? Oana Roman, despre divortul Andreei Balan Oana Roman a trecut si ea de curand prin cateva evenimente care i-au schimbat .

Andreea Balan, mesaj emotionat de 1 Martie! Fanii, in lacrimi! Totul despre despartirea de George Burcea (FOTO)

Separarea dintre andreea Balan si George Burcea a devenit oficiala in urma cu cateva zile, cand celebra artista a recunoscut, pe retele de socializare ca ea si sotul ei nu mai formeaza un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )