Libnet.ro
UNICEF

11:02

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

B1 B1,
Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut o replica dura la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara. continuă pe B1

Mircea Badea o ataca dur pe Viorica Dancila: Dupa ce imbecila planetei a spus ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Realizatorul postului Antena 3 Mircea Badea a intors armele impotriva premierului Viorica Dancila, pe care a numit-o imbecile pamantului dupa ce aceasta a anuntat ca va vota la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis, pe care Badea l-a catalogat in acelasi stil hitlerist cretin.

Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Mircea Badea a vorbit luni, in emisiunea in Gura Presei, despre extradarea lui Radu Mazare. Realizatorul Antena 3 apreciaza ca nu este nimic spectaculos in ceea ce priveste venirea in Romania a lui Radu.

Mircea Badea, suparat dupa anuntul lui Dancila ca va vota la referendum: Imbecila planetei! / Despre Iohannis: Hitlerist cretin!

Anuntul premierului Viorica Dancila ca va vota la referendum l-a nemultumit teribil pe Mircea Badea. Realizatorul TV a numit-o imbecila planetei pe social-democrata. Totusi, el va vota PSD pentru ca are.

Carmen Bruma este foarte sigura ca nu vrea sa se marite cu Mircea Badea. Ce se intampla dupa 20 de ani de relatie

Carmen Bruma are de multi ani o relatie foarte stabila cu Mircea Badea, iar de cand le-a aparut pe lume si primul copil, cei doi sunt si mai apropiati, dar si panicati. Chiar daca nu par, cei doi sunt excesiv de grijulii cand vine vorba de copil. in urma cu cinci ani, Carmen Bruma a [] .

Mircea Badea, dezlantuit impotriva Vioricai Dancila: Dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Mircea Badea s-a dezlantuit impotriva premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va vota la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis. in mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu, a scris Badea, pe Facebook.

Mircea Badea: Raluca Turcan este una dintre preferatele mele

Mircea Badea si-a manifestat simpatia pentru deputatul Raluca Turcan, in cadrul emisiunii in Gura Presei, subliniind ca aceasta si-a schimbat radical discursul politic in ultimii ani. Raluca.

Reactia lui George RR Martin dupa finalul Game of Thrones. Ce spune scriitorul despre ultimele carti ale seriei

Scriitorul George R. Martin 74 de ani) a vorbit despre ultimul episod al serialului Game of Thrones si a explicat daca va scrie un final diferit, in ultimul sau roman din seria Cantec de gheata si foc, fata de cel al celebrei productii HBO.

Adevarul despre persoanele care merg repede. Ce spune asta despre cat vei trai

Stim cu totii ca exista beneficii importante derivate din sesiuni de efort fizic, dar s-ar putea sa ai de castigat si daca te straduiesti sa mergi mai repede, cu fiecare ocazie. Un studiu realizat de un grup de cercetatori din Marea Britanie a incercat sa analizeze punctual beneficiile asupra sanatatii pentru mersul mai repede. Concluziile [] .

Ce spune Guvernul despre plecarea Telekom din Romania

Ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu a reactionat la informatiile cu privire la o posibila plecare a companiei Telekom din Romania, precizand ca Ordonanta 114 nu este un element care sa influenteze vanzarea afacerii.

Adevarul despre mariajul dintre Priscilla si Elvis Presley, scos la iveala intr-o carte

Stim deja ca marele rege al muzici rock`n roll avea o apetenta deosebita pentru adolescente, insa cea mai recenta carte biografica scoate de sub pat unele dintre cele mai murdare secrete de budoar ale acestuia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )