Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

B1 B1,
Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a lansatun atac dur la adresa Andreei Esca, dupa ce aceasta a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara dupa Revolutia din. continuă pe B1

Mircea Badea, despre crimele de la Caracal: Nu avem nimic. Avem niste povesti, fara cadavre!

Mircea Badea a vorbit recent despre ancheta crimelor din Caracal. Acesta este de parere ca lucrurile sunt cu mult mai complicate decat se arata in exterior. Ce crede jurnalistul despre teribilele crime? Mircea Badea, despre cazul Caracal Mircea Badea a vorbit, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, despre cazul din Caracal. Toata Romania .

Mircea Badea, despre ancheta crimelor din Caracal: Daca o transa, erau urme peste tot. Ar putea sa fie in viata si acum, nu exista probe ADN ca ar fi murit

Mircea Badea a vorbit despre ancheta crimelor din Caracal. Jurnalistul considera ca Alexandra Macesanu a fost strangulata, altfel nu exista nicio proba. Lucrurile sunt foarte clare. Daca voiau sa o gaseas.

Mircea Badea, concluzie-soc dupa ce a ascultat dialogul Alexandrei cu operatorul 112

Mircea Badea, Am ascultat tocmai ca sa stiu despre ce sa vorbesc. Si acum stiu despre ce sa vorbesc si ceea ce am remarcat in legatura cu asta este ca doamna de la 112 nu era deloc antrenata. Adica era.

Mircea Badea nu mai tine cont de nimic: Fetele pot fi in viata si nu le cauta nimeni!

Mircea Badea, reactie vehementa in cazul Caracal. Acesta sustine ca este posibil ca fetele disparute, Alexandra si Luiza, sa fie in viata, doar ca nu-si da nimeni silinta sa le caute. Mircea Badea, acuzatii dure pentru autoritati! Fetele pot fi in viata si nu le cauta nimeni Mircea Badea a reactionat vehement in urma decelaratiilor .

Mircea Badea: Singura noastra sansa e ca teroristii n-au aflat ca existam pe harta

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, modul in care au actionat autoritatile in cazul crimelor din Caracal. Politistii au avut nevoi de 19 ore pentru a intra in casa ororilor in care se.

O tanara dupa ani de zile rupe tacerea: Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca. Si nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obtinut

O tanara si-a facut curajul si a marturisit un episod cumplit dupa ani de zile. La varsta de 32 de ani, tanara nu a mai suportat si a rupt tacerea. Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca.

O tanara rupe tacerea dupa ani de zile : Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca. Si nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obtinut

O tanara si-a facut curajul si a marturisit un episod cumplit dupa ani de zile. La varsta de 32 de ani, tanara nu a mai suportat si a rupt tacerea. Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca.

Adevarul despre ziua in care a disparut Alexandra. Adolescenta trebuia de fapt sa se vada cu iubitul ei

Au aparut noi informatii despre ziua in care Alexandra s-a urcat in masina lui Gheorghe Dinca, iar cateva zile mai tarziu isi gasea sfarsitul desi apucase sa ceara ajutor la 112. Pe 24 iulie,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )