Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in sfarsit, ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in sfarsit, ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea i-a transmis un mesaj acid Andreei Esca, drept raspuns la declaratiile facute de aceasta in urma cu ceva timp, cand a spus ca romanii sunt dezamagiti de tot ceea ce se intampla in tara. continuă pe B1

Mircea Badea, despre protestul taximetristilor: Au dreptate in aia cu Uber. Absolut da, e concurenta neloiala!

Mircea Badea a vorbit in emisiunea sa despre protestul taximetristilor care a avut loc luni seara in Bucuresti. in urma protestului, politistii au deschis dosar penal dupa ce zeci de taximetristi au.

Mircea Badea, despre Augustin Lazar: Voi faceti eforturi sa intelegeti ce spune? Sa intelegeti cuvintele?

Mircea Badea a comentat la Sinteza Zilei in legatura cu interviul luiAugustin Lazar difuzat in emisiune. Voi faceti eforturi sa intelegeti ce spune? Sa intelegeti cuvintele, a spus.

Reactia ferma a lui Victor Ciutacu si Mircea Badea dupa articolul despre copilul adoptat al familiei Dancila

Mircea Badea si Victor Ciutacu au reactionat dupa un articol controversat aparut in Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dancila.

Adevarul despre idila dintre Brad Pitt si Charlize Theron: surse apropiate au dezvaluit noi detalii VIDEO

Starul american Brad Pitt 55 de ani) si actrita sud-africana Charlize Theron 43 de ani), despre care s-a scris recent ca ar avea o idila, nu au confirmat faptul ca formeaza un cuplu, insa surse apropiate celor doi au explicat care este situatia reala.

Ambasadorii Frantei si Germaniei la Bucuresti scriu in Adevarul despre noul tratat franco-german, care consolideaza proiectul european

Ambasadoarea Frantei in Romania, Excelenta Sa Michele Ramis, si omologul ei german, Excelenta Sa Cord Meier-Klodt, saluta intr-un editorial publicat de Adevarul noul tratat franco-german, apreciind ca este un act in beneficiul Europei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )