Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Este chiar ... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Este chiar ... (GALERIE FOTO)

Divortul Andreei Balan de George Burcea a starnit nuemroase controverse, atat in presa tabloida, cat si pe retele de socializare. Fanii Andreei au criticat-o sau au sustinut-o, in functie de pozitia si. continuă pe B1

Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Are 33 de ani si ... (GALERIE FOTO)

Divortul Andreei Balan de George Burcea a starnit nuemroase controverse, atat in presa tabloida, cat si pe retele de socializare. Fanii Andreei au criticat-o sau au sustinut-o, in functie de pozitia s.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Cu cine a inlocuit-o George Burcea pe Andreea Balan! Imaginile care o vor afecta pe artista! Ea este femeiea cu care isi petrece celebrul actor timpul dupa ce a parasit domiciliul conjugal (FOTO)

Deja nu mai este un secret faptul ca Andreea Balan si George Burcea s-au separat, iar el a parasit casa artisei. Actorul s-a mutat recent, iar paparazzi Spynews. ro l-au surprins in preajma unei alte.

Imaginile care o pot darama pe Andreea Balan. Cu ce femeie si-a impartit acum casa George Burcea

Se pare ca evenimentele si situatiile in care se afla Burcea in ultima vreme nu au fost destul. Actorul a pus la socoteala inca o ipostaza promitatoare care sa explice separarea brusca de Andreea Balan. Barbatul a fost prins in preajma altei femei. Cu cine imparte acum locuinta? Burcea imparte casa cu o bruneta Apar .

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

Mesajul lui George Burcea: Te-as saruta pana ti-as face urme. Nu, nu este pentru Andreea Balan!

Situatia se inrautateste pe zi ce trece in familia Burcea-Balan. Ce face George in aceste momente extrem de tensionate? Ultimul mesaj din mediul online a luat prins surprindere pe toata lumea. George Burcea, mesaj surprinzator in plin razboi cu viata: Te-as saruta pana ti-as face urme Ultimele saptamani au fost extrem de dure atat pentru .

Andreea Balan, atacata pe Instagram! Vedeta n-a mai rezistat si a recunoscut! El este cel care... (FOTO)

Andreea Balan a fost pusa la zid de o internauta. Vedeta n-a mai suportat si a trecut la amenintari. Artista a publicat, sambata seara, pe Instagram o fotografie cu msajul Cateodata in viata iti.

George Burcea si-a luat lucrurile din vila pe care o impartea cu Andreea Balan! Acesta s-a mutat la...

Andree Balan a confirmat, vineri, ca tot ce s-a scris in presa despre ea si George Burcea este adevarat. Sotul vedetei si-a luat lucrurile din casa in care locuia cu aceasta si s-a mutat la un prieten.

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )